15 povesti cu talc pentru copii (2-7 ani)

de | dec. 16, 2020 | Viata cu copii

Bogatia unei case sta in cartile din biblioteca. Sau asa vad eu lucrurile.
Copiilor mei le-am citit de la 6 luni. Povesti scurte, cu multe imagini, din care mai mult le povesteam eu. Usor, usor le-au captat atentia si acum sunt mari cunoscatori intr-ale povestilor.
Au un numar impresionant de carti, si totusi, inca au perioade cand ‘li se pun pata’ pe cate vreuna pe care o citim iar si iar iar. Perioade in care tati cedeaza si imi spune ‘3 luni, tu le citesti’, asta dupa ce in ultimele 3 luni doar el a citit ACEEASI POVESTE. 😂

Astazi va povestesc despre o intreaga lista de carti superbe, atat prin continut cat si prin ilustratii, de la care copiii au multe de invatat.

‘E grozav sa citesti de unul singur, dar e si mai bine sa imparti aceasta experienta cu ceilalti’. Asa se termina povestea ursului si a cartilor sale. Cititi-o celor mai mici iubitori de carte. Le va placea mult!

Daca aveti copii care nu vor sa se joace cu nimeni sau care sa imparta din timpul si luvrurile sale, aceasta povesta il va ajuta enorm!

Este o poveste cu talc atat pentru copii cat si pentru oamenii mari. Ii va invata pe copii sa traiasca liber, dincolo de ce si cu ce suntem obisnuiti.

Stiti vreun copil care pus la somn tipa ‘Nu mi-e somn?’ Din 3 eu am unul. Cand i-am citit cartea aceasta lui Alexandru, a chicotit de numa. Si i-o recitesc de cate ori imi spune ‘Nu mi-e somn’

Este musai sa aveti cartea aceasta in casa daca aveti mai mult de doi copii si va intreaba ‘pe cine iubesti mai mult?’
Eu atat spun 😊

Daca si copiii vostri sunt speriati din alte povesti de lupi infricosatori, atunci neaparat trebuie sa le cititi aceasta poveste. Curand se tocesc copertile la cat o citim. Pe cat e de amuzanta pe atat de aproape de suflet.

Prima iubire se traieste in gradinita si daca nu stiti cum sa le povestiti copiilor de cum sta treaba, aceasta poveste frumoasa va vine in ajutor.

Sincer, as trimite povestea acestea in toate scolile, liceele dar mai ales parintilor.
Vi-o recomand inainte si dupa ce faceti un copil.

Cand copilul te intreaba daca la fel este peste tot in lume si daca copiii simt toti la fel, atunci le cititi aceasta poveste.

Cum sa iti inveti copilul despre libertate si respectul fata de cei dragi.

Daca aveti copii mofturosi care nu mananca brocolii, va anunt cu dupa ce le cititi aceasta poveste, vi-l vor cere singuri. Sau asa s-a intamplat la mine.

Despre cum isi aleg copiii prietenii si ce inseamna prietenia adevarata. O carte perfecta pentru copiii care merg la gradinita, mai ales.

O poveste scurta si simpla despre drepturile copiilor si cum ii invatam sa le ceara.

O poveste despre lumea fascinanta a cartilor si puterea imaginatiei.

Am inceput sa citim in fiecare zi a lui Decembrie cate o poveste scurta despre cate un sentiment sau emotie pe care le traim in aceasta luna magica. O carte care nu ar trebui sa lipseasca in luna lui Craciun.

20201216 172951 01

Toate aceste carti magice le gasiti la Editura Cartemma. In aceasta perioada pe site-ul editurii le gasiti la reduceri.

Ce v-a facut cu ochiul din lista mea?
Salvati lista si dati-o mai departe celor dragi.

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole