3 motive pentru care ai nevoie de un produs cu proprietăți probiotice

Se fac 2 luni de când viața Mariei și a noastră s-a schimbat complet și o mulțime de modificări au apărut.
Întotdeauna am fost o tipă care a avut grijă de ea și care crede mult că sănătatea noastră este stâns legată de ce mâncăm. Am diversificat copiii ca la carte, începând cu legume și încercând mereu să le dau tot ce au nevoie din alimente din sursă sigură.
Am ocolit zahărul cât am putut de mult și ciocolată a gustat prima oară la 5 ani și 4 luni!
Vă spun toate astea pentru a înțelege cât de atentă am fost mereu la orice îi dau Mariei și cu toate astea, am ajuns cu rectoragie la spital, fără să avem un diagnostic clar nici măcar acum. Mai multe v-am scris AICI.
Burta noastră este plină de bacterii, iar aceasta este o realitate!
Odată cu acest lucru am aflat cum stomacul este al doilea creier al organismului!
🦋☀️🦋Vă invit la CONCURS!
Am 3 premii cu câte o lampă de veghe în formă de Panda!
Ce trebuie să faceți?
📍Lăsați-mi un comentariu la articol și spuneți-mi dacă copilul vostru suferă de dermatita atopică și ce v-ar ajuta să știți mai multe despre această boală.
📍Dați Participare la linkul de event de mai jos:
Live Health Up despre dermatita atopică
Pe 12 Iulie în cadrul primului live HealthUp, alături de doamna Doctor Iulia Panțuru, vom vorbi despre dermatita atopică și vom încarca să răspundem la cât mai multe probleme cu care se confruntă părinții.
IMG 20210704 WA0041 01

Tot atunci voi anunța și cei trei câștigători, așa că e musai să urmăriți live-ul.🦋☀️🦋

Corpul este uman – un studiu continuu pentru cercetători!
O echipă de cercetători (de la Universitatea din California) a descoperit că stomacul are peste sute de milioane de neuroni. Tot ei au descoperit că aceste miliarde de bacterii din acest organ intern influenţează nu doar starea de sănătate fizică ci şi procesele digestive, ci şi emoţiile, senzaţiile, sentimentele şi starea psihică a unui om.
Acești neuroni din sistemul digestiv facilitează digestia, definită de specialişti ca un procedeu complex, imposibil de reprodus în laborator.
Pentru a descompune alimentele în microorganisme şi a le redistribui apoi în corp este nevoie de o putere neuronală masivă.
Știați că? Tot în stomac trăiesc o mie de miliarde de bacterii (mai multe decât stelele din galaxii) și este cel mai complex ecosistem cunoscut, devreme ce bacteriile din corp sunt de 100 de ori mai numeroase decât celulele!
Microbiologii au stabilit (după ani de studiu) că sunt peste 100 de trilioane de microbi şi au reuşit să împartă populaţia în 3 tipuri, în funcţie de microbiom. Astfel, nu doar grupa sanguină, ci şi microbiomul poate oferi predispoziţiile către afecţiuni cardiace, hepatice sau diabet acestea putând fi identificate prin simpla analiză a microbiomului, cu mult înainte ca acestea să apară.
80% din sistemul imunitar se regăsește în intestin (spun experții americani), unde există 2 kg de bacterii ‘bune’, adică echivalentul a 2 pungi de zahăr.
Ce fac bacteriile bune?
Cel mai important rol este în stimularea și dezvoltarea sistemului imun intestinal protejandu-ne împotriva infecțiilor. Tot acestea ne ajută la metabolizarea medicamentelor dar și extrăgând cea mai mare cantitate de energie din alimente.
Ce sunt probioticele?
Sunt bacterii vii și fermenți buni, care oferă numeroase beneficii organismului, în special sistemului digestiv deoarece reechilibrează balanța microbiologică a organismului. Ele se găsesc în mod natural în intestin, în unele alimente și sub formă de suplimente alimentare.
Definite ca fiind ‘bacterii prietenoase’, probioticele oferă beneficii sănătății. (când sunt ingerate în cantități suficient de mari sau pe perioade de minim 3 luni.)
Când este necesar să luăm probiotice?
Când avem nevoie de o restabilire a echilibrului florei intestinale:
📍Atunci când apar în organism infecții
📍Atunci când apar în organism inflamații
📍Când luăm antibiotic
Cu ce ajută probioticele?
Potrivit experților de la Mayo Clinic, există dovezi încurajatoare conform cărora probioticele:
🦋 Ajută la tratamentul diareei, în special în urma tratamentului cu anumite antibiotice.
🦋 Stimulează efectul tratamentelor impotriva infectiilor intestinale.
🦋Previne și tratează infecțiile vaginale și infecțiile tractului urinar
🦋Tratateaza sindromul de colon iritabil și noile studii spun că ajută în colita ulcerativă
Unele studii spun că în afara efectelor pozitive asupra sănătății tractului digestiv, probioticele acționează pozitiv în eczemele copilăriei, reduc alergiile provocate de alimente, combat infecțiile vezicii și tractului urinar, reduc procesele inflamatorii din organism și previn, poate, infarctul miocardic și atacurile vasculare cerebrale. Alte studii susțin că ne pot proteja împotriva diabetului de tip II și că pot chiar îmbunătăți aspectul pielii îmbătrânite. Dovezi științifice clare încă nu există, dar sunt așteptări în această direcție.
Ce produs cu proprietăți probiotice și prebiotice ia Maria?
Având o inflamație la nivel de colon, suspectă de boala crohn, celiacă și colită ulcerativă, i s-au recomandat prebiotice. În piață se găsesc o multitudine de variante, astfel că a trebuit să fiu atentă și la nevoile ei: fără gluten, fără hormoni, fără lactoză.
Omni Biotic Panda este ideal pentru ea!
Conține 3 tulpini bacteriene umane , cu cel putin 3 miliarde de organisme per 1 portie (= 3 g):
• Lactococcus lactis W58• Bifidobacterium lactis W52• Bifidobacterium bifidum W23, testate stiintific.
☀️Această combinație de tulpini bacteriene ajută în:
☀️Echilibrarea deficiențelor celulare T Reg.
☀️Induce formarea interleukinei-10.
☀️Reducerea răspunsului la alergeni.
☀️Suprimarea sintezei de IL-5 și IL-13, cauză a simptomelor din alergii.
☀️Stimulează producerea de acizi grași cu catenă scurtă (SCFA).
Combinația de tulpini bacteriene cu proprietăți prebiotice și probiotice din Omni Biotic Panda a fost dezvoltată pe parcursul mai multor ani de cercetare și efectele pozitive s-au dovedit clar în câteva studii mari. Apariția alergiilor la copiii cu risc ar putea fi redusă cu 80% când produsul este utilizat zilnic, atât în ultimele două luni de sarcină cât și în primul an de viață al copilului (chiar din prima zi) cât și prevenirea DERMATITELOR atopice la bebeluși (minim administrare 6 luni), Edemelor, constipației și flatulenței în sarcină.
📍Omni Biotic Panda este un supliment alimentar ce poate fi utilizat pentru corectarea dezechilibrelor florei intestinale ce pot produce un dezechilibru imunologic între celulele TH1 si TH2.
Se poate lua în siguranță în sarcină, alăptare, prima zi de viață, copii și adulți.
Maria îl ia de o lună de zile și se simte foarte bine.
Viața e o bucurie!
Ana Maria
Bibliografie
Probioticele – clinica Cleveland
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: