5 locații faine de mers cu copiii

de | mai 31, 2021 | Călătoriile noastre

Dacă nu știți unde să mergeți de 1 Iunie sau într-o zi caldă de vară, vă invit să descoperiți aceste locații atât de frumoase în sau lângă București. Noi le-am văzut și testat aproape pe toate și fiecare are farmecul ei.

Edenland, Balotesti
Pentru noi este varianta cea mai potrivită fiind la 15 minute de casa noastră. Este locul ideal pentru a vedea câteva animale (găsiți lame, struți, păuni, căprioare și toate păsările de curte), parc de joacă pe categorii de vârste, restaurante în aer liber, gelaterie și clatitarie, plus locuri de cățărat începând cu 3 ani. Achim este fascinat caii din centrul de echitație.
Dacă vreți puteți petrece și o noapte sau mai multe la căsuțele din parc. Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul oficial Edenland.ro

Parcul de aventură Comana, Comana
Soțul meu m-a dus prima oară aici când eram însărcinată cu Maria și aveam multe pofte culinare. Noroc că au și restaurante care să satisfacă toate gusturile, preferatul meu fiind cel grecesc. Tot aici veți mânca si cea mai bună înghețată artizanala și veți pleca cu tot felul de bunătăți cumpărate de la magazinul de produse.
Puteți alege să vă cazați în camerele frumos decorate sau petrece doar o zi întreagă, cert este că nu vă veți plictisi.
Găsiți toate detaliile despre locație pe siteul lor oficial parcaventuracomana.ro

Ferma animalelor, Pantelimon
Când am fost eu prima dată aici nu aveam copii dar tot m-am simțit vine și am plecat cu lapte proaspăt acasă.
După ce au venit copiii abia așteptăm să văd locația prin ochii lor frumoși. Și am ce vedea, pentru că cei mici știu să se bucure cel mai frumos de lucrurile simple. Mai multe detalii găsiți pe fermaanimalelor.ro

Grădina Botanică, București
Grădina botanică este locul ideal din mijlocul Bucureștiului unde să vă luați paturica, să faceți câteva sandviciuri și cei mai buni biscuiți cu ciocolată și să faceți un picnic.
Iubeam picnicurile când eram mica și să joc badminton cu tata. Puteți lua cu voi cărți de joc, o minge, palete de badminton sau pur și simplu puteți privi norii.
Tot aici puteți vizita cu cei mici Muzeul botanic și serele. Site-ul oficial este gradina-botanica.unibuc.ro

Grădina Vlahiia, Snagov
Aici încă nu am ajuns, dar am auzit foarte multe despre ea ai abia aștept să o descoperim. Mergem pentru casele realizate în stil maramureșean (că tot am ratat vizita de pe Valea Izei programată la început de mai), muzeul și serele, ferma de animale dar și mâncarea gustoasă. Mai multe detalii găsiți pe gradinavlahiia.ro

Oriunde mergeți, luați cu voi bună dispoziție! Iar dacă plouă,  îmbrăcați-vă cu salopetele potrivite și puteți lua la rând toate bălțile pe care le găsiți.

FB IMG 1622481612192

Mâine ce planuri aveți?

Viața e o bucurie!

Ana Maria

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole