7 produse de curățat care îmi salvează timpul

Am fost cu Alexandru la Kendo, pentru prima oară la un antrenament de seară (și a rezistat), dar despre asta vă povestesc altă dată. Soțul meu drag și scump a rămas singur acasă cu Maria și Achim, iar el s-a ocupat ca de obicei de ritualul lor de băiță. Ei bine nu chiar ca de obicei pentru că de data aceasta l-a lăsat pe Achim nesupravegheat în timp ce o spăla pe Maria și mi-au făcut seara o bucurie.

Acesta, mic dar foarte inventiv a reușit să sustragă din baie, cu pretextul că se spală pe dinți și fără ca tasu’ să bage de seama… pasta de dinți… și s-a făcut liniște. Alex nu a știut nimic până când a găsit dezastrul.
Probabil ca în incursiunea lui frenetică a vrut să se spele și cumva a ajuns cu carioci și acuarele în baie și nu știu ce a spălat dar toată baia a ajuns pictata.

Curios este că nici nu m-a anunțat și șocul a fost maxim când am intrat cu Alexandru în casă. Alexandru a încercat să fie simpatic și a spus foarte dulce: ‘Mami, simt că asta e mâna lui Achim la mijloc sau tati a luat-o la razna.’ 😬😉

Mă și vedeam, de fapt m-am și văzut mai târziu un pic făcând curățenia de noapte. Am respirat adânc, m-am schimbat am spălat copilul și apoi casa.

Achim împânzise pasta de dinți pe scară, pe parchet, peste tot. Cumva a reușit sa găsească și cariocile și acuarele și lumea a fost a lui. Pozele vorbesc de la sine, iar fața mea spune totul. Alex nu s-a apropiat prea mult de mine 🤣🤣
Dacă tot am curățat după Achim și eu îmi intrasem în mână, am curățat și bucătăria după cină.

P 20210608 232553 01

Ce m-a ajutat?
Soluție curățare geamuri cu pulverizator | KILAV Vetri

Este genială această soluție care este pe bază de detergent și care are o reacție rapidă cu o compoziție ce curăță: geamuri, cristale, oglinzi, plexiglas, policarbonat, suprafețe vopsite-plastificate.
Îmi place pentru că respinge praful (antistatic) si scoate petele și urmele de insecte.
Geamurile se curăță super ușor si rămân impecabile.

P 20210608 233143 1 01

Pentru chiuvetă ‘desenata’ cu carioca:
Gel igienizant cu clor, parfumat, antibacterian | Cloroxin Gel

Este igienizantul detergent ideal sub formă de gel cu clor, parfumat, ce combină o energică acțiune de curățare cu o elevată putere antibacterica datorită clorului pe care îl conține. Șterge murdăria rapid și lasă suprafețele curate.
Este ideal pentru: restaurante, bar, case de odihnă, fabrici, alimentare, spitale sau firme curățenie.

P 20210608 233335 1 01 1

Pentru vasul de toaletă plin de acuarele am folosit:
Curățare calcar cu igienizant | Forum
Acesta este un igienizant concentrat pentru curățarea calcarului dur și învechit (a mers minunat pe acuarelele copiilor), oxid sau rugină de pe suprafețele din ceramică sau vopsite ca: wc-uri, dusuri, piscine, cada de baie, gresie, robinete, chiuvete, etc.
Are acțiune deosebit de rapidă datorită aderenței produsului pe pereți.

P 20210608 225705 01

Pentru scara plină de pastă de dinți
Igienizant cu alcool pentru suprafete | Alcobril
Nu știam că poți curăța așa ușor pasta de dinți. Dar nici nu mă gândeam că până mai cresc voi avea de-a face cu așa ceva.
Am folosit un igienizant cu alcool profesional parfumat pentru curățare în profunzime și igienizare suprafețe.
Este folosit ușor la marmură, porțelan, gresie, faianță, băi, bucătării, bancuri de lucru pentru alimente și utilaje inox.
Lasă suprafețele tratate și igienizate eliminând bacteriile și mucegaiurile cu o amplă acțiune antimicrobica.
E important de știut că acesta conține sare de Amoniu Quaternala care-l face foarte eficace ca igienizant în lupta cu Gram, Virus, Bacterii, Staphylococcus, Escherihia coli, Salmonela, Legionela și Corona Virus, conform EN 14476.

P 20210608 233907 01

Pentru bara de lemn, tot plină de pastă de dinți dar și blatul din bucătărie
Detergent concentrat universal pentru suprafețe | POLINET

Este perfect pentru suprafețe foarte murdare, fiind un detergent degresant concentrat universal, puternic, pentru grăsimi de orice tip.
Poate fi folosit pe lemn, bucătării, blaturi de mobilă, ceramică, pardoseală, suprafețe vopsite și cromate, scaune din scay, stofă, sevicii igienice, mașini ustensile, rulote, etc.
Eu mă bucur doar că nu e nevoie să las mai mul de câteva secunde să acționeze și imediat șterg, fără să frec.

P 20210608 234242 01

Pentru aragaz
Curatare aragaz, degresant si igienizant | Master

După ce am încercat cam tot ce se găsește pe piață pentru a îmi lăsa aragazul impecabil, fără urme, fără să muncesc cu orele la el, am găsit această soluție ce nu trebuie să lipsească din nici o casă. Este perfect pentru orice suprafață din inox, reacționand cu forță si lăsând totul fără nici o pată.

Este o soluție de curățare aragaz cu un puternic efect degresant pentru suprafețe dure, bogat în substanțe detergente ce facilitează curățarea grăsimilor întărite sau murdăria de orice tip.
Este specific pentru sectorul alimentar și ideal pentru cuptoare, rotisoare, cuptoare cu autocurățare, aragaze, grătare și plite.

P 20210610 140757 01

Pentru vasele din bucătărie
Detergent de vase, igienizant, fără fosfați | Etoile Piatti

Când găsești un detergent care să îți lase paharele cristal, apăi ții de el! Etoile piatti este un detergent manual de vase, igienizant, fără fosfați, cu randament înalt, indicat pentru spălarea manuală de vase, pahare, cești și oale. Este recomandat atât în sectorul alimentar cât și în casă. Acesta Nu irită mâinile!

Atenție!
Datorită concentrației puternice, este suficientă o doză mică de soluție pentru a avea vasele curate și igienizate. Formula sa bogată în substanțe active ajută la curățarea până în profunzime a murdăriei și a grăsimilor.
Este tensioactiv, lăsând vasele strălucitoare și fără pete.

 

Am zis să vă arăt și cum încerc să le fac pe toate

Așa e si la voi când copiii rămân cu tăticii?

Viața e o bucurie!

Ana Maria

Pentru toatele produsele de bucătărie pe care le folosesc le găsiți AICI
Pentru detergenții cu care scot petele intrați AICI
Pentru produsele de baie intrați AICI

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: