A venit biopsia Mariei…

de | mai 21, 2021 | Viata cu copii

Cel mai lung minut din lume este cel în care aștepți un rezultat. Dacă deja sunt zile sau săptămâni, le simți ca pe ani!
Ieri a venit biopsia Mariei și am vorbit pe rând cu doctorul Stoicescu de la Marie Curie care i-a făcut endoscopia (corect așa scrie pe toate hârtiile Mariei) și cu doamna doctor Gabriela Ion de la Grigore Alexandrescu.
Pe lângă dânșii, cu alți doi medici prieteni de familie.
Diagnostic? Nu are!!! Încă!!!
Da, simt că îmi pocnește o venă cel puțin și mă simt ca într-un episod cu Dr. House când nimeni nu găsește un diagnostic pentru un pacient cu caz complicat.
Când te uiți la film, ți se pare amuzant, când ți se întâmplă îți dai seama că nu e ușor deloc. Și ca noi sunt mulți părinți…
Ce spune totuși biopsia?
Că pe o parte din colon apare ca o colită sau ilită și că pe o parte din colon unde este inflamat ‘Poate’ fi un semn a ceva ce s-a terminat SAU un semn de ceva ce va fi și că ar trebui refăcută endoscopia peste câteva săptămâni….
Ce??? 😱😱😱
Daaa.. fix așa mă simt!
Biopsia de fapt, nu ne-a dat nici un răspuns.
Azi au venit alte rezultate la alte analize de sânge (văd că o dată la două zile le primesc pe mail!), de unde am aflat că are o tendință crescută să facă boala autoimuna celiaca și cel puțin un an NU va mânca Gluten deloc.
Cu ocazia asta am aflat că de fapt, orezul trebuie scos de tot, pentru că seamănă ca moleculă cu glutenul.
Mai avem câteva rezultate bune de așteptat, așa că, SPERĂM măcar la final să avem cât de cât un diagnostic.
P 20210517 170705 02

Maria mea frumoasă

Repsir adânc, mergem mai departe cu dieta Fără gluten, lactoză, lactate, plus homeopatele de la medic și așteptăm. Din nou…
🙏🙏🙏Nu putem decât să ne rugăm și să sperăm că doar de gluten e problemă.
Viața e o bucurie! (Cam greu acum doar…)
Ana Maria
roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole