Am făcut pauză de ‘toate’ și am fost la Dino Park în București

de | mai 27, 2021 | Călătoriile noastre

Un fel de 1 Iunie doar pentru noi 🤗.
Dacă e un lucru pe care îl evit de o viață este aglomerația. Se pot da și diamante gratis că pe mine NU mă veți vedea într-o mare de oameni. Și asta nu pentru că e pandemie. Ci pur și simplu nu mă pot bucura de bradul de Crăciun, de slujba de la biserică, de un muzeu atunci când este plin ochi.
De când am copiii, mă țin de regula mea de a evita locațiile unde știu că va fi mult prea multă lume pe metrul pătrat și uite așa, de câte ori mergem undeva Maria îmi spune ‘Mami, cat spatiu e aici’ 😂😂😂.
Știam că la piața Victoriei găsești noul Muzeu în aer liber al dinozaurilor, aduși de cei de la Dino Park Râșnov.
La Râșnov am fost de două ori cu cei mari și chiar Achim, ultima oară fiind anul trecut, și voiau de mult să meargă iar. Ne și uităm la un serial pe Netflix, cred că ii zice Jurasic World iar Alexandru are câteva cărți cu aceste minunate creaturi.
Azi am vrut să le fac o surpriză și am fost cu Achim (el a stat acasă săptămâna aceasta) să îi luăm pe cei mari de la grădiniță înainte de ora 15.00.
Alexandru era adormit, pentru că abia se trezise din somn, ba m-a și certat că a dormit prea puțin.
Pe drum s-au animat toți trei și simțeau parcă că nu mai ajungem.
Prima reacție a lui Achim a fost să sperie când a văzut primul dinozaur și să ceară în brațe dar apoi nu a mai avut probleme și chiar voia să îi atingă.
Când am intrat cred că ne-am întâlnit cu maxim 4 familii, iar la plecare cred că erau 6.
Am făcut turul grădinii cu dinozauri, apoi copiii au călărit câțiva dintre ei, bonus l-au găsit pe Știrbul din seria ‘Cum să îți antrenezi un dragon’ și tare au fost încântați.
În spate am găsit și un cinema cu 6 locuri, ochelari 👓 3D, unde rulează un film de 25 de minute cu muuulte efecte speciale. Ce dor mi-a fost să merg la cinema. Cea mai surprinsă am fost de Achim, căruia i-a placut tare mult și care nu și-a dat deloc joc ochelarii de pe nas.
La plecare copiii au plecat cu cate un jos de îndemânare, iar Achim și-a ales o mașinuță. Toți 3 au primit în dar și câte un ou pe care îl au de pus în apă și în 3 zile așteaptă să iasă un mini dinozaur.
Cât costă toate?
Biletul pentru adult este 25 de Ron și cel pentru copilul peste 3 ani, 20 de Ron.
Să călărești un dinozaur 3 minute costă 5 Ron iar biletul la cinema 10 Ron pentru adult și 5 pentru copil.
Dacă nu ați fost, e musai să îl vizitați, dar evitați orele de mare aglomerație.
Voi ați fost?
Viața e o bucurie!
Ana Maria

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole