Aplicații utile ce le pot face viața ușoară femeilor

ianuarie 13, 2023

iconita

Ana Maria Ivan

Compress 20230113 192815 5357

Vrem nu vrem să scăpăm de telefoane, cumva acestea fac parte din viața noastră, iar o listă de aplicații utile ce ne pot face viața mai ușoară nouă, femeilor, nu poate fi decât binevenită.

Până acum mulți ani, credeam că le pot face eu singură pe toate, că pot tine minte tot, că mă pot organiza mai ușor așa decât să notez toate lucrurile.

Bineînțeles că găsești în IOS sau Android tot ce ai nevoie, în funcție de subiectul căutat.

Totuși, cum alegi din ele? Pentru mine a fost util să caut aplicații care:

Să fie ușor de navigat prin meniu (nu sunt vreo maestră între ele tehnologiei, așa că am nevoie de ceva simplu).
Să nu conțină prea multe reclame (de-a lungul timpului am renunțat la ele, când eram sufocată de tot felul de anunțuri).
Să aibă un design care să mă ajute în ceea ce caut.

Iată câteva aplicații care vă pot face viața ușoară și pe care eu le folosesc:

Pentru finanțe:

Fast Budget este o aplicație de gestionare a finanțelor.

Îți pune în ordine toate veniturile și cheltuielile, ți le organizează și îți updateaza mereu soldul, pentru a te asigura că nu rămâi fără bani pe card. Aplicația este gratuită.

Pentru sănătate:

ADA, o aplicație medicală, cu informații utile, articole de sănătate, evaluări medicale, urmărirea simptomelor. Aplicația NU ține loc de medic, dar Este utilă pentru cazurile în care nu reușiți să dați de cineva (e miezul nopții și nu este o situație gravă!). Aplicația este gratuită.

Pentru călătorii:

Booking. E platforma pe care o folosim cel mai des, deși în funcție de țara/orașul în care plecăm, alegem și alte aplicații. Este gratuită.

Compress 20230113 192815 5508

Pentru sport:

Am ales o aplicație Yoga Go, pentru că am găsit exerciții pentru întregul corpul, pe durate mai lungi sau mai scurte de timp, în funcție de disponibilitatea mea. Preferata mea este face yoga, unde am învățat cum să îmi aplic cremele de față printr-un masaj care să mă ajute să estompeze și ridurile. Funcționează pe bază de abonament lunar sau anual.

Pentru urmărirea menstruației:

Calendar, o aplicație simplă, unde îmi pun datele în funcție de ce vreau să urmăresc. Este o aplicație gratuită.

Pentru muzică:

Shazam și iar Shazam, pentru identificarea melodiilor care îmi plac. Cred că o folosesc de peste 15 ani. Este o aplicație gratuită.

Pentru taxi:

Uber. Nu știu dacă o folosesc în situații excepționale de două ori pe an, dar în continuare cred că este cea mai bună. Aplicația este gratuită.

Pentru cumpărături de casă:

Bringo de peste 4 ani deja. Recunosc că îmi plăcea mai mult designul anterior celui de acum, dar m-am obișnuit în timp și cu acesta. Îmi dă toate magazinele de care am nevoie din jurul meu cu acuratețe. Aplicația este gratuită.

Pentru cumpărături extra:

CashClub (cadouri, haine, mâncare căței, etc). O folosesc de peste 2 ani, unde mai pui că primești și banii înapoi la fiecare cumpărătură făcută. Este o aplicație gratuită cu multiple beneficii.

Pentru notițe:

Evernote. Este cea mai de preț dintre toate, pentru că aici scriu toate articolele și postările de pe blog. Este o aplicație gratuită.

Ce nu am găsit sau nu știu eu de vreuna este o aplicație cu locuri de joacă, restaurante/cafenele cu locuri de joacă, evenimente pentru copii. Toate la un loc. Dacă știți, dați de veste să adaug.

Folosiți aplicații? Care vă este de folos?

Viața e o bucurie!

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: