Bunicii bunicesc. Nu sunt bone!

de | nov. 15, 2019 | Poveștile voastre

A fost odata ca niciodata o mama ce a devenit bunica. Nu isi putea imagina vreodata cum e sa iubesti vreun nepot, caci nu avusese vreunul. Stia cum e sa iti adori copiii, pentru ca avea 3 minuni de care nu se satura sa ii priveasca si sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru ei.
Dar bunica? Isi imagina ca la batranete va colinda lumea, va citi toate cartile din lume si se va odihni.
Acea bunica sunt eu.
Si sa vedeti?
Colind lumea, citesc toate cartile din lume, ma odihnesc si imi cresc nepotii ori de cate ori au copiii mei nevoie de mine.

Am in jur multe cunostiinte care sunt si ei bunici si care ma blameaza ca ma duc ‘prea des’ la nepoti. Ca de fapt ‘sigur exagerez’ ca imi place sa stau cu ei, ca doar copiii mici ‘sunt galagiosi si cer nonstop atentie’.
Nepotii mei fac cea mai frumoasa ‘galagie din lume’. Achim gangureste in bebeluseasca lui. Maria si Alexandru sunt la varsta ‘de ce’ si vor sa le stie pe toate.
Ce poate fi mai frumos pe lumea asta, decat sa faci parte din viata lor si sa te invite in bratele si sufletul lor?

Am auzit de bunici care cer bani de la copii sa stea cu nepotii. Nu le stiu situatia financiara, dar paine cu ceapa de as manca nu mi-as santaja copilul sa stau cu nepotii.

A sta cu nepotii este un privilegiu. Bucurati-va de ei!

Singurul ‘impediment’ ce sta in calea de a imi vizita si mai des nepotii e inima mea slaba care are nevoie de multa odihna si tensiunea mare.
Desi am o fractura la gat, i-am carat mereu in brate cu toate riscurile. Nu va spun sa ma laud, ci sa va indemn sa va iubiti nepotii cu orice zi ce trece..
Astazi sunteti, maine plecati. Doar atat aveti! Timpul cu nepotii care va vor tine minte toata viata si care va vor iubi neconditionat.

Mai ganditi-va dragi bunici si apreciati cand apare un nepot in viata voastra.  Dumnezeu va dat o sansa sa fiti mai buni decat ati fost parinti, sa iubiti mai mult decat v-ati iubit copiii, sa fiti iubit ca nimeni altul.
Buniciti cat mai mult! Cresc repede si va vor vedea mai rar, caci vor avea viata de trait!

Sa aveti bucurie-n casa, pace si lumina-n suflet si cat mai multi nepoti care sa va faca viata frumoasa!

Bubu

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole