Campania #nufumainsarcina la Digi24

de | feb. 4, 2018 | #nufumainsarcina, Proiecte speciale

Am fost contactată acum 2 săptămâni de Monica Rădulescu să vorbim despre campania #nufumainsarcina și motivul pentru care am inițiat această campanie anul trecut în vară.

Într-una din zile a venit să discutăm despre această campanie, deși picii mei nu au stat locului o clipă, echipa de filmare și Monica au fost minunați și s-au jucat cu picii (mai puțin cu Alexandru care începea să plângă ori de câte ori se apropia cameramanul de mine). Dar am supraviețuit.

Această campanie a venit din nevoia de a informa mămicile care fumează despre cât de dăunător este acest lucru pe termen scurt și lung, atât pentru ea cât și pentru făt.

Din păcate, în Romania 1 din 5 femei fumează în sarcină, iar multe dintre ele sunt încurajate fix de medicii lor.

Nu este simplu să te lași de fumat dar nici imposibil.

Există un program excepțional creat de cercetătorul Cristi Meghea împreună cu echipa lui, Renunț în doi, care este gratuit.

Vă rog urmăriți materialul difuzat ieri, în cadrul emisiunii ‘Tinerețe fără bătrânețe’:

https://m.digi24.ro/emisiuni/tinerete-fara-batranete/tinerete-fara-batranete-4-februarie-10-30-872230

Sunt onorată că am apărut alături de Cristi Meghea despre care v-am scris AICI și Raluca Marcu, blogger la Coktail de viață, care mi-a susținut campania (alături de mulți alți bloggeri) încă de la început, deși ea a fumat în sarcina, în material spune și de ce.

Despre cele mai frecvente mituri din sarcină va invit să citiți AICI. Toată campania o puteți găsi AICI.

Vă rog distribuiți acest articol pentru a ajunge la cât mai multe mămici care fumează și nu conștientizează cât de nociv este. Doar împreună putem face mai multe.

Multă grijă și iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole