Campionatul de mamicie – nominalizat la Webstock

de | sept. 17, 2018 | Proiecte speciale

Duminica am primit mesaj de la prietena mea Amina, ‘Felicitari, ai fost nominalizata la Webstock Awards’ si cu un print screen de toata frumusetea. Deschid mare si primul in coloana statea scris ‘Campionatul de mamicie‘.
Am zambit si m-am bucurat ca pentru a doua oara consecutiv, am un proiecr ce ajunge sa fie nominalizat la cel mai prestigios Premiu din Gala Webstock.

Anul trecut am fost nominalizata cu proiectul #nufumainsarcina, iar anul acesta am participat la categoria Bloggers Projects cu proiectul ‘Campionatul de mamicie’.

Anul acesta am foarte multi colegi din blogosfera de parenting ce participa cu diverse proiecte. Sunt tare mandra de ei si la toti le urez succes!

Webstock este cel mai mare eveniment de Social Media ce se organizeaza anual de catre minunata echipa Evensys.
Este un eveniment la care toti bloggerii isi doresc sa participe si pe care il asteapta cu sufletul la gura. Se cauta tinutele cu cateva saptamani bune inainte si se stabilesc intalniri importante.
Anul acesta va avea loc pe 5 octombrie la Hotel Marriott.

Tineti-mi pumnii!

Multa grija si iubire!

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole