A face economie NU înseamnă a îți refuza micile plăceri în viață!

noiembrie 19, 2022

iconita

Ana Maria Ivan

P 20221119 133014 01 1

În liceu toți banii de buzunar si din economie îi dădeam pe cărți. Nu pe haine, nu pe produse de machiaj, ci pe cărți!

Știam cele mai bune anticariate de la Universitate (erau vreo 6!) Și cel puțin o dată pe săptămână treceam pe acolo. Vânam ofertele și îmi lăsăm economiile! Știam care este ziua în care aduceau titluri noi dar și ziua în care le vindeau la 10 Ron bucata.

Când căutam o carte anume, nu conta că plăteam preț întreg, dar pentru cele mai multe așteptam ziua de ofertă că sa pot face economie.

Cu 50 de Ron puteam cumpăra 5 cărți, nu doar două sau trei sau doar una. Și eram fericită când îmi rămâneau bani și de o cafea. Iar pentru o adolescentă asta însemna o AVERE! Era ca un cashback din ziua de azi.

Nu, nimeni nu s-a îmbogățit vreodată pentru că și-a luat cafeaua la termos de acasă sau și-a făcut o salată pentru birou. Cu siguranță au mâncat mai sănătos și le-au rămas bani pentru o carte în plus. Sau un ceas. Sau o ieșire în oraș. Sau pur și simplu bani în portofel. Dar nu au devenit bogați.

Cu trecerea anilor nu m-am schimbat. Tot oferte vânez. Nu mă îmbogățesc nici acum, dar mă bucur nespus să iau ceva în plus de banii economisiți.

Cele mai bune oferte de cărți le găsesc la Libris, Carturesti, Librex, Bookzone, Cartepedia, Bookcity, Nemira, Librăria Delfin, Libraria Humanitas, Litera, Editura Casa și pe toate le găsiți în clubul CashClub.ro alături de peste 1000 de magazine.

 

Adică nu doar că am prețuri super bune ci primesc și banii înapoi în aplicația CashClub.ro (cashback), bani pe care îi folosesc de multe ori, cumpărând alte cărți.

📚Sigur că nu toată lumea caută cărți ca mine, dar în CashClub.ro găsești peste o mie de magazine: de fashion, cadouri, flori, sport, casă, jucării, produse pentru copii, IT, auto, călătorii (yep, puteți economisi bani când vă cumpărați următoarea vacanță!), ceasuri și bijuterii, mâncare și produse pentru animale, filme și muzică, mâncare sau băutură.

P 20221119 133320 01

👉Aplicația CashClub.ro se descarcă ușor din IOS sau Android iar contul se face GRATUIT. La invitația fiecărui prieten de a folosi aplicația, primiți 30 de RON (la prima achiziție a prietenului!). Vă scriam încă de anul trecut despre cum să faci cumpărături într-un mod deștept.

👉Banii din portofelul digital CashClub.ro pot fi folosiți la achiziționarea altor produse sau retrași pe card.

P 20221119 133344 01

👉Pentru cei care NU doresc să plătească cu cardul, vă anunț că aplicația nu vă condiționează de acest lucru. Plata se face conform regulilor magazinelor (unele au și plată ramburs, altele vor doar cu cardul, depinde de politica fiecăruia).

👉CashClub.ro este o aplicație cu un meniu foarte ușor de navigat, cu tot ce îți poți dori în materie de produse și servicii.

👉Pe grupul de Facebook Comunitatea CashBack România vei găsi informații valoroase și ajutor dacă ai neclarități.

❤️NU, a economisi NU înseamnă a îți refuza micile plăceri în viață, CI a ști să faci cumpărături într-un mod deștept!

🎉🎉🎉Ai o viață! Bucură-te ea și fă-ți mici plăceri cât de des poți!

Care sunt micile tale plăceri? Ce variante alegi să economisești bani?

Viața e o bucurie!

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: