Ce sa ‘cauti’ la un spa, mai ales cand esti insarcinata

de | feb. 6, 2019 | Stare de bine

Prima mea experienta la un spa a fost la 21 de ani, cand eram plecata din tara, fix la hotelul de 5* la care lucram. Primisem cadou un tratament complet corp si fata, pentru un proiect special din departamentul meu.
M-am indragostit pe loc de intreaga experienta. Dezavantajul este ca ateptarile mele au plecat de foarte sus atunci cand am mai mers la alte spa-uri.
De atunci am experimentat diverse tipuri de masaj la spa-urile din Bucuresti, Brasov, Targu Mures, Predeal, Belek si Santorini. Experientele au fost diverse, de la foarte bune la asa si asa. Ultima experienta in schimb a batut orice la capitolul ‘asa NU’
Mai dezamagitor a fost faptul ca am scris celor de locatie, iar raspunsul lor a fost trimis dupa o sapatamana, in care deja le trimisesem al doilea mail. Din modul in care isi rezolva problemele iti dai seama de interesul unei companii pentru clientii sai. Aici, lasa mult de dorit cu atat mai mult cu cat se auto-intituleaza ‘Cel mai mare Spa din Bucuresti’.

Ce sa ‘cauti’ exact la un Spa, mai ales cand esti insarcinata si ai nevoie de extra atentie?

1. Un spa cu pachete speciale pentru gravide
Desi aici iti poti lua teapa, pentru ca eu la spa-ul de mai sus am mers special pentru pachetele de gravida pe care le au in meniu.
Aici trebuie sa puneti multe intrebari si detaliez mai jos ce anume.
2. Maseur pentru gravide
NU orice maseur este specializat pe masajul la o gravida, asa ca atunci cand sunati sa faceti rezervarea, intrebati de acest aspect.
3. Scaun special
O femeie insarcinata are nevoie de o anumita pozitie pentru masaj. Exista un scaun special pentru ca viitoarea mamica sa aiba o pozitie corecta, fara dureri, pentru masajul spatelui si gatului.
4. Pat cu rabatare
Desi ati crede ca toate spa-urile au asa ceva, eu am aflat cu stupoarea pe propria piele ca nu este asa (cand mi s-a adus o bucata de burete, Dumnezeu stie de unde si l-au introdus sub prosopul meu. Cu dureri de gat si spate nu pot spune ca m-am relaxat…).
5. Sa se tina cont de timpul fiecarei terapii
Daca platesti 45 de minute, este normal sa primesti 45 de minute de masaj.
6. Sa ti se ofere toata terapia completa
Verificati ce contine fiecare terapie inainte de a incepe. Adica daca scrie ca in timpul impachetarii vei primi un masaj la scalp si de fapt maseuza pleaca la tigara, ceva nu e bine.
7. Sa aiba toaleta la acelasi etaj cu camerele de masaj
Am crezut ca nu aud bine cand mi s-a spus ca nu au toaleta langa camera de masaj si ca trebuie sa urc 2 etaje pe scari (neavand lift) dupa ce abia coborasem 4…
8. Sa fie cald in camera
Nu mergi imbracat de ski, deci, din nou, avand in vedere ca masajul il ai in costumul Evei, ar fi bine sa fie cald.
9. Sa nu fii lasata niciodata singura in camera
Am aflat ca exista o regula printre spa-uri ca atunci cand o gravida se afla in camera de tratament sa nu fie lasata niciodata singura. Daca te gandesti, e si normal, daca ti se face rau?

Nimic din cele enumerate mai sus NU au existat la acest Spa.
De raspunsul lor nici nu are rost sa va mai scriu. Probabil ca grija pentru client, nu este pe primul loc in modul in care isi promoveaza bussines-ul.

Voi ce experiente ati avut? Cum ati reactiona daca nu ati fi multumite?

Poza cover: kimonoul meu este de la Pinguinii.

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole