Cucoana, esti obsedata de sex!

de | feb. 12, 2021 | Stare de bine

‘Azi, am dat de dumneata pe un canal TV unde povesteai despre Ziua Indragostitilor. Erai toata in rosu si tot o tineai una si buna cu rujul rosu, panglicute si cum sa te oferi sotului. Tu crezi ca femeile normale cu 7 copii de asta le arde? Au de gatit, facut curat nu au timp de rujul tau rosu. Vezi-ti cucoana de treaba si nu da sfaturi femeilor care nu isi vad capul de treburi. Cucona, esti obsedata de sex, daca nu ti-a zis-o nimeni pana acum.’

Am citit mesajul privat primit, cand am ajuns acasa pe seara. I-am raspuns doamnei asa:

‘Va multumesc pentru mesajul primit. Sa inteleg ca ati facut 7 copii prin alte cai decat sexul? Imi pare rai daca ati trecut prin lucruri mai grele, sexul ramane totusi cel mai frumos mod de a concepe copii. Si nu numai. Sexul imbunatateste buna dispozitie, somnul, imunitatea, diminueaza durerea datorita endorfinelor, previne depresia si aduce bucurie si zambete multe. Facut cum trebuie si cu cine trebuie, sexul este sanatate curata, recomandat si de catre medici.
Eram in rosu la emisiune povestind despre o sarbatoare a Iubirii, unde coincidenta face ca rosu sa fie culoarea emblematica. Si eu am 3 copii si desi trec printr-o perioada fericita avand-o pe mama la noi, ma gandesc la anii unde o vedeam cate o saptamana de 2 ori pe an. Stati linistita, curand pleaca pentru o perioada mai lunga si tot singura raman cu sotul. Dar cu ruj rosu si panglici din cand in cand. Si eu gatesc si eu fac curat si eu spal rufe si calc. Asta nu inseamna ca am uitat sa fiu femeie. Copiii mi-au dat calitatea de mama, dar cea de femeie nu mi-o ia nimeni. E usor sa ne ascundem dupa acel ‘eu nu am timp’. Dar adevarul este ca procentul celor care divorteaza este in crestere an de an. Si nu, barbatii nu divorteaza doar pentru ca nu faci sex cu ei (desi stiu cazuri unde nu exista sexul luni intregi), ci divorteaza pentru ca si-au pierdut iubita, chiar si cand copilul este deja in clasa intai.
Sunt convinsa ca viata ar fi mai frumoasa, daca ati face sex din cand in cand.’
As fi vrut sa ii spun protejat, dar mi-a fost frica ca va intepreta gresit, asa ca m-am abtinut.

Pana la acest moment, nu mi-a raspuns.
Precizez, ca este al doilea articol in care scriu despre sexul din cuplu, in 4 ani de blogging.

Totusi sexul inca mai este tabu? Inca ne facem ca nu exista? Inca credem ca e rusinos?
Sexul este un lucru minunat de care daca nu te bucuri cand esti tanar, vei regreta la maturitate.

Multa grija, iubire, ruj rosu si panglici multe 😊

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole