Cum am pierdut-o pe mama….de două ori!

de | sept. 12, 2021 | Viata cu copii

După ce am scris titlul, m-a pufnit râsul dându-mi seama cât de amuzant sună și cum îți poți imagina niste situații amuzante, care chiar au fost… dacă nu le-ai fi trăit.
Înainte de a vă povesti de mama, trebuie să vă menționez că sunt genul de persoană protectoare, care mereu a avut impresia că îi poate ține în siguranță pe cei dragi doar sub aripa ei. De mică am fost așa (soră mai mare 😬) și de când am devenit mamă, sunt și mai și.
În copilărie (aveam 12, 13 ani) când părinții plecau la prieteni în scurte vizite fără noi și mereu le ‘făceam scandal’ dacă nu veneau la ora stabilită, pentru că eu ‘muream de griji’.
Soțul glumește mai mereu spunând că nimeni nu poate dispărea, pentru că l-aș găsi oriunde!
Ei bine, acum o săptămână a plecat mama cu Alex în oraș, urmând ca la prânz să o iau eu acasă. La prânz ne-a luat ‘doar’ 45 de minute să ne întâlnim, căci eu eram într-o parte și ea în alta…
Azi a fost și mai rău, pentru că deși am ajuns în același loc, nu ne-am găsit ușor. Nu, nu am putut să ne auzim la telefon pentru că în telefonul mamei umblaseră copiii la setări, astfel încât nu putea primi sau da telefoane.
Știind că telefonul ei nu merge și că e singură pe stradă, ajungând la locul întâlnirii și ea nefiind, sunând în continuu la ea (că poate, poate), după jumătate de oră m-am panicat. Am întrebat în toate părțile de ea, am sunat fratele mijlociu (sperând că are el alte idei) și mai că mă vedeam sunând și la poliție: ‘A dispărut mama!’
Într-un final am găsit-o, stând de vorbă cu o prietenă bună. Bine că era bine, dar mie îmi venea să plâng de stres și panică.
Râdeți pun pariu, dar mama mea are probleme cu inima și oricând se poate întâmpla ceva. Ei bine, acel oricând, când nu este acasă, mă panichează.
Poate o să spuneți că sunt exagerată, eu vă spun însă că prefer exagerată și să nu existe motive, decât să am regrete că nu am fost așa. Nu trăim vremurile de acum mulți ani și cazuri groaznice vezi oriunde.
Azi, cumva, am trăit cu ea, cam ce a trăit ea cu mine, când nu am ascultat-o și m-am pierdut. Doamne, greu e să fii mamă, dar și copil cu mamă năzdrăvană.
Să vă mai spun că la prima întâlnire cu tata, ea s-a dus într-un loc și tata într-altul? 😬😬😬
V-ați ‘pierdut’ părinții până acum?
Viața e o bucurie (când nu o pierzi pe mama!)!
Ana

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole