Cum mă descurc cu 3 copii, un cățel și o casă plină la curățenie?

‘Nu-i mare lucru să ai 3 copii. Altele au și 6 si se descurcă’
E foarte adevărat ce mi-a scris o mămică zilele trecute.
Sigur că toate suntem super mămici și ne descurcăm de minune, dar ideal ar fi să ne rămână și ceva timp pentru noi după ce ne ‘descurcăm’ cu toate și chiar să găsim soluții să ne facem viața ușoară.
În copilărie Sâmbătă era zi de curățenie. Nu țin minte să fi făcut altceva săraca mamă, în prima zi de weekend. Ați spune că încă este zi de curățenia sâmbăta în multe case pentru că nu se găsește altă zi. Și poate fi, dar ce bine ar fi să nu fie chiar o zi întreagă și măcar jumătate din sâmbătă să o dedicați și familiei.
O am pe Ildi de 5 ani care ne ajută cu tot ce ține de curățenia casei. Doar că! Ildi nu vine zilnic. Ildi vine doar joia, iar noi gătim zilnic, ceea ce înseamnă mizerie care se strânge și ne-ar fi imposibil cu 3 copii mici, printre care Achim care încă mai ciugulește de pe jos ce găsește, plus cățel pui care linge tot, să nu facem curat măcar o dată la doua zile. Unde mai pui că soțul gătește minunat dar bucătaria arată ca după război după, nu mai vorbesc de aragaz sau cuptor.
Pe cât îmi place casa lună, pe atât îmi place să mă joc cu copiii mei. Noroc că e ușor să le faci pe amândouă când ai ajutoare de bază.
P 20210518 193747 01

Ajutorul meu de bază

Pentru curățarea suprafeței din casă:
Pentru curățarea gresiei folosesc Alcobril, igienizant cu alcool. Acesta poate fi utilizat pe marmură, gresie, porțelan și faianță.
Sau un concentrat cu amoniac, care se folosește fără clătire, Pine Kimicar. Acesta curăță perfect și igienizează, fără să fie nevoie să dau de două ori.
Pentru blatul din bucătărie dar și alte suprafețe De lemn sau ceramică folosesc Un degresant concentrat Polinet Kimicar. Pulverizez și las să acționeze timp de un minut, apoi șterg cu o lavetă. Lasă suprafața impecabilă fără să folosesc bureți duri.
Așa vă distrați și voi?
Pentru când am invitați, am soluția aprobată de Ministerul Sănătății împotriva Coronavirusului, igienizantul Kim cu 70% Alcool. Conține sare de Amoniu Quaternala care îl face foarte eficace ca igienizant în lupta cu Gram Viruși, Bacterii, Staphylococcus, Escherihia coli, Salmonela, Legionela și Corona Virus, conform EN 14476.
Soțul meu are o pasiune: scrie pe geamuri. Astfel că, geamurile de la terasa sunt pline de notițe cu carioca. Copiii desenează la fel pe geamurile de la bucătărie, pentru că îl copie pe tati. Mă ajută să le fac impecabile soluția de curățare cu pulverizator Kilav Vetri. Aceasta respinge praful și scoate petele.
Nu există casă fără praf. Sunt fericită măcar că nu mai stau la oraș, unde trebuia să îl șterg zilnic. Pentru praf Ildi folosește o dată pe săptămână Antistatik, Spray antipraf igienizant, antibacterian și parfumat ce elimină petele, urmele de la mâini sau degete, lăsând partea tratată curată, revigorată și parfumată.
Pentru canapele și fotoliu, unde copiii varsă de toate!! Folosesc detergentul de curățat tapițeria KILAV Puliscay, un produs concentrat pentru tapiterie din stofa, piele, scay, piele ecologica, suprafete din plastic-lemn.
Pentru covoare și mochete, folosesc Kilav Drap.
Este un detergent concentrat pentru curatare interior auto / canapele / mochete / covoare / stofe / tapițerii din material textil, etc. Rapid și puternic pe orice fel de murdărie. Acțiune energică ce trage murdăria din interior spre exterior. Acționează pe pata fără să atace culorile.
Dacă aveți canapele din piele, vă invit să folosiți Creampel (noi o folosim la mașina mea, doar la ea am scaune din piele). Este o cremă hidratantă – tratament pentru piele de orice tip sau culoare. Este un produs profesional cu efect antiimbatranire, pielea devenind moale și elastică.
Special pentru tapițerie din piele naturală sau sintetică este Deterpel, Solutie curatare tapiterie cu tratament regenerant pentru piele naturală sau sintetică, de orice tip sau orice culoare.
🥳 🥳🥳 Vă invit la CONCURS!!!
P 20210518 194620 01

4 pachete cu aceste produse 😉

Am 4 pachete cu produse pentru casă, Kimicar pentru 4 câștigători.
Ce trebuie să faceți?
🌺 Scrieți-mi în comentarii cum se numește produsul de care ați avea cea mai mare nevoie din produsele de azi și de ce.
🌺 Distribuiți articolul pe pagina voastră personală cu hashtagul #ConcursKimicar
Concursul se desfășoară pe teritoriul României.
Câștigătoarele vor fi trase la sorți pe 28 Mai.
Mult succes!
Pentru toate produsele pe care le folosesc în bucătărie puteți citi AICI.
Pentru toate produsele folosite la baie, puteți citi AICI.
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: