Cum sa faci cumparaturi inteligente de Black Friday (Si sa nu iti iei teapa)

de | nov. 10, 2020 | Uncategorized, Viata cu copii

Un an intreg toata lumea asteapta ofertele de black friday pentru…cam orice.
Recunosc ca unele produse sunt la preturi atat de bune incat nu le poti refuza.
Acum 5 ani am luat televizorul cu 50% reducere (ati citit bine, 50%!!l, anul trecut ne-am luat uscator de rufe cu 30% reducere. Unul pe care mi-l doream mult dar pentru modelul dorit nu aveam banii. Uite cum dorinta mi s-a indeplinit la sfarsitul lunii noiembrie.

Cum facem noi cumparaturile de Black Friday?

1. Facem o lista cu lucrurile de care avem nevoie sau ni le dorim foarte tare pentru casa, copii, Craciun, zile de nastere apropiate (la noi e sotul in noiembrie si Maria in Decembrie)
2. Stabilim un buget clar pentru aceasta perioada inca din luna august si lunar punem bani deoparte pentru el
3. Urmarim produsele respective cu cateva saptamani inainte si stiu CLAR daca sunt la oferta sau sunt preturi umflate si apoi doar ‘aparent’ reduse
4. Intotdeauna alegem online-ul (acum 5 ani am mers in magazin si am zis ca nu mai calc pe acolo). Castigam timp ‘vizitand’ mai multe site-uri de pe canapea. In perioada aceasta, cu atat mai mult evitam orice deplasare care nu este necesara.
5. Suntem atenti la termenul maxim de livrare si avem grija sa ne luam o marja de timp in plus, mai ales la cadourile de Craciun.
Nu de alta dar acum 2 ani sotul mi-a luat un ondulator pe care mi-l doream mult dar era cam scump la pret intreg, cadou de Mos Nicolae si a ajuns in ianuarie! Acum 3 ani i-am luat mamei masina de spalat vase cadou de Craciun si tot in ianuarie a primit-o…
6. La site-urile care imi permit folosesc optiunea de favorite, astfel ca imi salvez produsele si le gasesc mai usor.
7. Sunt printre primii cumparatori pentru a nu pierde produsele dorite. O data cu lista de produse dorite am si lista de magazine pe care le urmaresc si le am salvate pe telefon sau laptop.

Anul acesta Black Friday a fost anuntat in wkendul acesta, incepand de vineri, dar sunt foarte multe magazine care au toata luna super reduceri.

Stiati ca?
Exceptand produsele alimentare, de igiena si cele personalizate, putem returna orice produs cumparat online in cel mult 14 zile de la achizitionare?
Aveti grija doar la perioada cand il primiti. Pentru ca daca produsul este platit in noiembrie si il primiti in ianuarie, greu sa il mai puteti schimba…
Vestea buna este ca NU mai suntem obligati sa pastram ambalajul original, ca sa putem returna produsul.

Sfat: NU cumpara decat daca iti doresti mult un produs. NU te lasa influentat de cei din jur. E treaba ta si banii tai daca vrei sa cumperi.

In fiecare an am cheltuit mai putin decat daca le-as fi luat la pret intreg. Personal, am lista pregatita si sunt gata de cumparaturi.
Voi?

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole