Dacă mi-ar spune soțul că arăt ca o minoră mi-aș pune niște întrebări ..

Oricărei femei îi plac complimentele și cele mai faine sunt cele de soț, iubit, partener întotdeauna.

Oricărei femei îi place să nu se citească vârsta dacă se poată și să arate cât mai bine.

Dar să îți spună soțul că arăți ca o minoră.. indiferent de vârsta pe care o ai, e cu semnul întrebării. Mai ales dacă ți-o tot repetă în diferite contexte. Așa cum Domnul fost de la I like IT, se pare că i-o spune soției sale.

Acum na, poate soția nu are nimic împotrivă, dar, comparația lasă de dorit. Și interpretat și reinterpretat.

….ieri la prânz am aflat și eu (poate printre ultimii) despre scandalul iscat cu jurnalistul George Buhnici.

În primă fază mi s-au părut exagerate reacțiile la adresa lui și m-am gândit ‘uite cum pentru o chestie deplasată lumea uită toate celelalte lucruri pe care le-a făcut’. Până la urmă toți greșim în viață și poate și aici a fost vorba de un moment prost.

Dar, totul până când i-am citit reacția la scandal. Acolo mi-a dat un pic cu virgulă…

Niște scuze despre cum să arăți cu degetul și despre neștiința proprie în materie de vergeturi, ar fi ajutat ENORM!

Ce a scris pe pagina de blog nu are legătură cu primele declarații.

‘Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică. Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

…Am criticat public expunerea obezității și celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională. O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.’

Tot articolul îl puteți citi AICI 

P 20220712 173301 01 01

Și eu scriu de 5 ani despre obezitate și cum țară noastră e de ani buni pe primul loc în Europa la acest capitol și la adulți și la copii. Și da! Este o MARE problemă.

Dar! Primele lui declarații nu sunt despre acest lucru au fost:

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.’ Sursa: adevărul.ro

☘️Vergeturile NU au legătură cu cât de mult sport faci!

Pentru cine nu știe vergeturile sau striațiile apărute pe piele sunt o formă de cicatrizare a pielii asociată cu sarcina, obezitatea sau cu creșterea rapidă în greutate ori în înălțime!! Ultima parte trebuie musai să o citească și recitească! În liceu am avut o colegă care avea vergeturi pe coapse după un puseu de creștere. Din păcate, tratamentele de îndepărtate completă a lor înseamnă mulți bani la clinica unui medic estetician și proceduri complexe. Locuțiunile reduc din aspectul deranjant, dar nu le pot reduce complet.

Domnul Buhnici nu a vorbit în acel interviu despre problema obezității, ci pe un ton sarcastic a pus la zid felul în care femeile arată prin comparație cu soția ‘minoră’ (atât dar atât de nepotrivită remarca!).

Nu cred (sau sper) că e târziu ca măcar acum să își schimbe opinia și să ceară scuze public modului în care a jignit femeile. Să repari greșeala e cea mai mare dovadă că ești OM. Poate a treia oară e cu noroc.

Toți avem voie să greșim. Toți! Și el a greșit. De două ori. Înțeleg să i se atragă atenția, dar nu înțeleg și nu voi înțelege niciodată jignirile, urările de rău sau miștourile despre familia lui. Să dai înapoi pe același ton, nu ajută niciodată, nu mai zic de modul în care au făcut-o colegii lui jurnaliști și persoanele publice. Da. A greșit și încă nu a reparat. Nu e târziu să o facă.

Viața e o bucurie!

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: