Demisii cerem doar cand NU sunt ale noastre! (Sau cum ‘intra in normal’ sa arzi in spital)

de | ian. 29, 2021 | Viata cu copii

Ma uit la Coroana (The Crown) de cateva zile bune. Intr-unul din episoade se intampla un accident intr-un oras minier. Peste o scoala se pravaleste o parte din munte si mor 100 si ceva de copii, inghititi de pamant. O tragedie infioratoare.
Primul Ministru se duce la Regina sa ii spuna ca isi depune demisia pentru ‘ca e ce trebuie sa faca onorabil’. Regina nu il lasa ca ‘mai bine rezolva decat sa isi dea demisia’.

Acum multi ani Ministrul Transporturilor din Japonia si-a dat demisia de onoare pentru ca a intarziat trenul cateva minute. Minute!

La noi se moare pe capete. Ori arsi de viu, ori de alte infectii intraspitalicesti, ori de Covid.

Am avut Colectiv
Am avut Suceava
Am avut Piatra Neamt
Avem Matei Bals
Cati mai urmeaza?

Se presupune ca explozia a fost de la o aeroterma adusa de un pacient. Pe langa faptul ca la noi ‘mortul e de vina’, eu stiam ca pacientii din sectia de Covid nu sunt vizitati de apartinatori si ca in cel mai bun caz, o asistenta sau cineva din spital duce de la poarta lucruri pentru cei din spital. Cum e posibil sa existe asa ceva fara ca vreun cadru medical sa nu se fi sesizat? Pacientii nu sunt vizitati zilnic? Asistentele nu vad ce se intampla in jur?
Fiica unei paciente a declarat cum cu ACORDUL SPITALULUI a dus mamei o aeroterma mamei sale, pacienta la sectia Covid. ‘Dar nu era singura. Erau mai multe’. Afirmatiile ei contrazic toate declaratiile facute de prefectul Traian Berbeceanu, primarul general Nicusor Dan si ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. Sursa digi24.ro
Acest pavilion la care s-a produs incendiul este recent renovat si era renovat dupa toate standardele cerute.’, a declarat prefectul Capitalei, Traian Berceanu.

As vrea ca macar o data sa vad ca se face ceva, ca sunt niste oameni trasi la raspundere si ca nu revin peste ani ca primari!
Nu #coruptiaucide ci #ipocrizia celor care au au ajuns la putere, care urlau la Colectiv sa curga cu demisii! Acum?

La Colectiv am plans. Am sperat ca a fost o greseala.
Azi am un gust amar si nici o speranta ca se mai schimba ceva.
Au murit oameni si Piata Victoriei e pustie…
Cine e de vina? Ei sau noi?
Mai aveti curaj sa mergeti in spitale?

Multa grija si….  Care grija?

Imaginea de cover este preluata de pe digi24.ro

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole