Despre hărțuire și zile proaste

septembrie 27, 2021

iconita

Ana Maria Ivan

P 20210925 113338 01 1
‘ ….Îți trebuie cineva care să te ia de păr și să măture cu tine pe jos, să îți dea două palme … va veni și vremea aceea. Îți vei da singură palme, cu toata mândria și cu toata „stima de sine”!
Stima de sine este un mare drac al secolului 21, inventat de psihologi… pentru proști’
Așa începea un mail primit săptămâna trecută de la o ‘cititoare’ pe nume Maria Z. (așa apare în mail). (Nu mai pun tot mailul că este irelevant).
Prima oară am crezut că este o greșeală, mai ales că doamna vorbește mult despre Dumnezeu în el, așa că i-am răspuns că Dumnezeu este iubire și că sper să îi pună și ei în suflet, lucru care a înfuriat-o și mai tare.
Șocată fiind de mail am postat câteva story-uri pe Instagram despre ea, că poate poate, mă vede acolo și încetează.
Nu voiam să scriu despre ea dar azi cineva m-a atenționat că am o listă lungă de comentarii agresive pe canalul de Youtube la diferite video-uri. Tot de la ea. Scrisese mai mult de 100 de mesaje agresive! 100! I-am dat report pentru bullying, aștept răspunsul celor de la YouTube.
Acum să ne înțelegem, când primesc mesaje de la oameni care nu sunt de acord pe un subiect, nu mă apuc să le șterg. Dar când îmi zici de dulce, repetat este HĂRȚUIRE.
Am vorbit deja cu un avocat și sper ca doamna în cauză să înceteze, altfel poate fi găsită ușor după adresa de mail de către poliție.
Nu pot să cred că cineva străin, pe care nu îl cunoști (deși ea declară că mă cunoaște) poate fi atât de agresiv. Înțeleg, poate nu îți place ce scriu, ce sunt, ce fac, dar NIMENI nu te obligă să o faci!
Vara trecută am văzut niște story-uri la CuDeea pe Instagram, unde povestea că mult timp a fost hărțuită de o tipă, care îi lăsa nonstop comentarii agresive, care își schimba des conturile și care ajunsese să scrie colaboratorilor săi mailuri urâte despre ea. Recunosc că nu îmi venea să cred că există astfel de oameni. Până azi…
Doamnă Maria Z., vă rog pe această cale să vă îndreptați atenția și energia către ceva folositor. Nu vă mai irosiți timpul cu cineva ca mine, care nu merită. Sigur aveți alte lucruri mai Frumoase de făcut în viață.
Nu este nici o problemă că nu vă plac. Nici Maria Teresa nu a fost plăcută de toată lumea, nu mă aștept să fiu eu.
Vă anunț pe această cale că NU sunt perfectă (am scris de N ori de asta), că fac greșeli, că plâng, că mă rog, că sunt om cu bune și cu mai puțin bune. Tot aici vă anunț că energiile negative și gândurile rele vă afectează doar pe dumneavoastră. Suntem ceea ce gândim și viața este ca un bumerang.
Fix azi am avut un live cu Dna Psiholog Ioana Deac și fix despre bullying și hărțuire (live-ul îl găsiți aici). Poate facem unul și pentru adulți pentru că la cât hate este în jurul nostru, avem nevoie să ne ținem tari, departe de cei care simt să arunce cu pietre.
Dumnezeu să îi lumineze mințile și să întoarcă toată ura din suflet în bunătate!
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: