Ești superfemeie doar când ai un supersoț lângă tine!

aprilie 6, 2022

iconita

Ana Maria Ivan

Screenshot 20220327 213136486 1 01
‘Dragă Ana,
Te citesc cu drag de 3 ani de când a venit pe lume Alexandru. Nu rezonez mereu cu ceea ce spui, dar cred că nu voi găsi pe cineva cu care să rezonez 100%, mă bucur însă de stilul sincer și firesc pe care îl regăsesc în articolele tale.
Îți scriu referitor la articolele unde tăticii se plâng că soția nu mai este soție după ce naște primul copil și că mulți ajung la divorț.
Eu îți povestesc cum stau la mine lucrurile, oricât aș încerca să le fac pe toate.
Când bărbatul vine acasă și întreabă ce este de mâncare, iar tu nu ai apucat să mănânci un sandviș, e greu să îți vină cheful de zbenguială seara la somn.
Când bărbatul pleacă cu băieții vineri seara iar tu nu ai avut timp de un duș, e greu să îi spui ‘distractie plăcută’ zâmbind.
Când bărbatul doarme după amiază în wkend deși visai și tu la o oră de pauză, e greu să fii ca o floricică mai târziu.
Când bărbatul nu face un ou prăjit dar cere două feluri de mâncare în timp ce el are ‘treaba’, e greu să îți mai faci unghiile.
Când bărbatul nu vrea să schimbe un scutec, e greu să ai timp de tine.
Când bărbatul e tată doar când are chef, e greu să faci orice pentru tine.
Când bărbatul are doar drepturi și femeia doar responsabilități, e greu să te simți împlinită.
Când bărbatul are nevoie de timp liber pentru că el este cel care aduce banii în casă, e greu să ai o stimă de sine ridicată.
Când bărbatul doar cere și nu oferă, este greu să le faci pe toate.
O femeie grozavă are de obicei un bărbat grozav lângă ea. Da, sunt super mamă pentru copilul meu, dar nu super femeie. Pentru asta, aș fi avut nevoie de un super soț. Sigur, vor spune multe femei ‘ai ce ți-ai luat’, dar nu toți bărbații au fost așa la început. Unii s-au schimbat pe parcurs, alții au găsit în altă parte ce nu mai aveau acasă. De ce? Pentru că pot fi super mamă, dar nu pot fi super femeie singură!
Rania’
Confirm ce spune Rania. O femeie nu le poate face singură pe toate și nici nu ar trebui! Copiii se fac împreună și se cresc tot în doi.
Astăzi soțul me a plecat în afara Bucureștiului unde susține o prezentare și vine diseară târziu acasă.
Știind că voi duce azi eu toți copiii și că tot eu îi iau și că mă voi ocupa singură toată seara de ei, nu m-a trezit dimineață.
S-a trezit el la 6.30 cu toți trei. Le-a dat de mâncare, i-a îmbrăcat, i-a făcut pachețelul Mariei și abia atunci m-a trezit cu un pupic și pe mine.
Eu doar i-am pus în mașină și i-am dus.
Sigur că mă puteam trezi și eu să le fac, dar am dormit o oră în plus pentru ca eu să fiu odihnită pentru toată ziua.
Aur!! Aur este pentru o mamă o oră de somn în plus.
Toate diamantele din lume nu fac cât a făcut soțul meu în această dimineață. Și nu e doar una. Partea frumoasă e că face mereu.
Dar azi, mai mult decât oricând am apreciat pentru că și el avea de se pregătit pentru prezentarea lui.
Da, Rania are dreptate, pentru o fi o super femeie e nevoie să ai un super bărbat lângă tine, iar asta ar trebui să audă toți bărbații!
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: