Eu si minunatul meu sot!

de | dec. 17, 2016 | Ea & El

Nu cred sa existe femeie care sa nu fie flatata de o declaratie de dragoste, mai ales daca e facuta in public. Cea in care barbatul tipa ca o iubeste si amandoi sunt rosii din cap pana-n picioare!

Pe vremuri cand iubeai o strigai tare!(pentru ca atunci cand iubesti iti vine sa tipi, nu-i asa?). Acum, sigur daca doi iubiti si-o spun in public sau pe retelele de socializare, de fapt doar acolo se iubesc! Firesc, exista cupluri diferite. Unii simt nevoia sa o spuna oricui intalnesc in cale, altii o tin doar pentru ei doi. Nici unii, nici altii nu inseamna ca se iubesc mai mult!

Am trecut prin diverse iubiri in viata. Unele mai frumoase, altele mai dureroase, dar fiecare a insemnat ceva in viata mea si m-a ajutat sa fiu omul care eram cand mi-am cunoscut sotul. El este omul pregatit pentru NOI. Mi-am intalnit sotul la 30 ani, cand nu credeam ca mai exista barbatul perfect pentru mine (asta pentru ca nu aveam de gand sa ma multumesc cu jumatati de masura).

Eu sunt o tipa extrovertita. Daca imi vine sa plang, o fac. Daca imi vine sa tip de fericire sau durere, nimic nu ma impiedica. Si daca iubesc, ei bine ma port ca o adolescenta la prima iubire. Imi vine sa ii tip lui si lumii cat de mult il iubesc! Sunt ca oamenii aia din filme care cand sunt fericiti, lasa geamul la masina jos si tipa. Cam asa sunt si eu, doar ca pe langa ca o spun tare oricui vrea sa ma asculte, ce sot minunat am, da, eu o scriu si pe retele de socializare! Panica si groaza!

Sotul meu este un tip introvertit! Greu scoti ceva in public de la el. Dar si cand o face, ma lasa pe spate cu declaratiile frumoase si ma face sa-mi sara inima de mandrie! Daca nu v-ati prins, sunt teribil de indragostita de sotul meu si sper sa nu-mi treaca vreodata!

Iubitul meu frumos, trebuia sa ti-o spun si aici: te iubesc si imi faci viata minunata!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole