Fetițele au cocoșel?

de | iul. 20, 2021 | Viata cu copii

‘Mama, fetițele au cocoșel?’
(Nu săriți, știe toate denumirile, ea alege sa îi spună așa, pentru că este una dintre ele, nu?)
Când a venit Maria să mă întrebe asta, am crezut că mă înec cu apa pe care o beam.
Cu ochii mari, i-am răspuns: ‘De ce mă întrebi asta?’
‘Așa am văzut ieri într-un desen animat. Și eu nu am. Unele fetițe au?’
Am respirat adânc și m-am întrebat ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim de când această întrebare avea un singur răspuns legitim. Acum stai să te gândești din toate perspectivele: Mint copilul? Îi spun adevărul despre toate posibilitățile? Risc să merg la închisoare?(nu e cazul la noi, dar în Canada este deja o problemă dacă îndrăznești să nu vorbești despre identitatea de gen și cum copiii își pot alege singuri sexul).
Eu i-am spus adevărul meu (nu mai spun adevărul general valabil pentru că trăim într-o lume tot mai nebună, oricât am încerca să negăm asta): ‘Iubita mea, fetițele au vulvă și vagin, băiețeii au penis sau cocoșel sau cum vrea fiecare să îi spună. Așa v-ați născut și asta sunteți: tu ești fetiță, iar frații tăi băieței.’
Maria mi-a zâmbit și mi-a spus: ‘Ce bine că nu am cocoșel. Nu as ști ce să fac cu el.’
I-am spus că nici eu și apoi și-a ales o carte de povești.
Habar nu am în ce desen animat a putut vedea așa ceva, pentru că nu a știut să îmi spună dar mi-am dat seama că nesupravegheați nu se mai uită pe Netflix.
Avem Netflix de 2 luni de zile, cred că suntem printre ultimii oameni care și-au pus.
Am căutat multe seriale și filme noi la care să ne uităm și am observat cu stupoare că nu se mai fac filme noi fără cel puțin un cuplu homosexual sau transsexual. E ca și cum nu mai ești la modă fără ei.
Cineva îmi spunea azi că e noua politică de la Hollywood pentru ca cel puțin o scenă să fie cu un cuplu gay și oameni de culoare musai. Sper din suflet ca aceste lucruri să fie doar bârfe, pentru că dacă e real sigur mă bucur și mai mult de filmele vechi. Când am citit știrea că va fi interzis ‘Pe Aripile Vântului’ m-am gândit ce comoară am în casă pe cd cu acest film.
Desenele animate vor fi schimbate și istoria rescrisă, de parcă aceste lucruri le poți șterge cu buretele. Mi se pare ireal și de multe ori îmi vine să strig: Opriți, eu cobor la prima din lumea asta!
Nu știu încotro ne îndreptăm și cum va fi soarele în lumea în care vor trăi copiii mei. Îi schimbă și lui culoarea oare? Pare absurd, dar atât de absurde păreau multe din lucrurile trăite azi, în urmă cu doar câțiva ani.
Când a devenit legal și normal să îi dai voie unui copil confuz, care nu știe cine e până trece de adolescență, să își facă operații de schimbare de sex, așa cum este în State și curând în și in alte țări?
(În așa numita nouă „normalitate canadiană”,  școlile au introdus un program de educație sexuală, numit S.O.G.I., adică „Orientare Sexuală și Identitate de Gen”. Este o materie în cadrul căreia elevii din școlile de stat din Canada învață să celebreze stilul de viață homosexual și că sexul este schimbător. Nu contează sexul cu care s-a născut copilul, contează ce simte!) Pe bune?
Adică nu îi dai copilului alcool până la 18 (21) ani dar îl lași să își taie penisul? Nu știu cine are probleme mai mari: copilul sau părintele care susține asta…
Ați făcut un exercițiu de imaginație să vedeți unde vom fi peste 20 de ani dacă lăsăm nebunia asta să devină normală?
‘Morgan Oger, un transsexual și susținătorul programului, susține că este vorba de acceptare nu de îndoctrinare: „Ideea este să îi învățăm pe copii că există copii homosexuali și transsexuali, că există părinți homosexuali și transsexuali într-o societate în care toată lumea e acceptată, conform Declarației Universale a Drepturilor Omului. Rolul școlilor e de a învăța copiii să respecte legile.”
Copii homosexuali? De când au devenit copiii atât de sexuali?
Eu m-am jucat cu păpușile până la 14 ani. Și da, am adorat și fotbalul și cățăratul în copaci. Asta nu înseamnă că mi-am dorit vreun moment să devin băiat!
Acum copiii ‘nu mai au voie’ să fie copii nici la grădiniță, pentru că e musai să le vorbim de sex?
Hai, că ne apropiem și noi de ‘noua normalitate.’
Cine știe cât de curând va trebui să fiu forțată de lege să îi spun Mariei că și fetițele au cocoșei. Nu?
Viața e o Nebunie! Pardon. Bucurie!
Ana Maria
roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole