Idei romantice de Ziua Îndrăgostiților pentru 5 tipuri de cuplu

februarie 13, 2023

iconita

Ana Maria Ivan

Ea si el

Idei romantice de Ziua Îndrăgostiților pentru 5 tipuri de cuplu

‘Cine mai are timp de Ziua Îndrăgostiților după ce devii părinte?’

De fapt, e un motiv în plus să îți faci timp! Nu lăsa rolul de mamă să te acapareze și bucură-te de momente frumoase alături de cel cu care îți dorești să îți trăiești restul vieții.

Ziua Îndrăgostiților oricât de clișeica ar putea fi pentru unii, este singura zi din an când se transmite pe întreaga planetă cea mai bună energie a iubirii.

Și nu, nu există femeie pe lumea asta care să refuze un buchet de flori pentru că l-ai adus fix în această zi. 😉

Cum vă puteți petrece Ziua Îndrăgostiților în funcție de tipul de cuplu? Iată câteva idei:

Cuplurile ce nu pot ieși seara:

Poți alege un prânz romantic, o ședință de masaj de cuplu la un spa, o ieșire rapidă la un film, o cafea într-un loc special, important este sa fiți voi doi pentru măcar câteva ore. Luați-va liber de la serviciu 3 ore cât copiii sunt la școală sau grădiniță și NU vă căutați scuze!

Cuplurile ce nu pot ieși deloc din casă:

După ce dorm copiii imaginația să fie limita, fie că vă faceți masaj unul altuia într-o atmosferă intimă sau că va pregătiți cina și beți un pahar de vin, muzica să NU lipsească!

Cuplurile ce călătoresc:

Nu contează că este Predeal sau Paris, important este CUM petreceți timpul împreună și NU unde.

Cuplurile amuzante și îndrăznețe:

O hartă a ‘comorii’ desenată pe hârtie sau direct pe piele, poate fi un indiciu că nu aveți nevoie de multe pentru a vă bucura unul de celălalt.

Cuplurile ce nu sunt împreună în această zi:

Schimbați data sau folosiți tehnologia pentru a vă redescoperi unul pe altul…de la distanță.

❤️Ziua Îndrăgostiților NU trebuie să fie despre cadouri scumpe și poze perfecte în online, ci despre conectarea voastră, petrecerea timpului de calitate și iubire! Sentimentul de iubire, de acasă, de siguranță!

📍Știați că?

Ziua Îndrăgostiților a parcurs un drum lung de la începuturile sale ca festival roman Lupercalia, evoluând de-a lungul generațiilor și câștigând popularitate până când a devenit una dintre cele mai îndrăgite sărbători din zilele noastre. Cu rădăcini atât în antichitate, cât și în obiceiurile Angliei victoriene care rezistă și în prezent, Ziua Îndrăgostiților este un simbol durabil al iubirii!

Și pentru cei care spun că sărbătoresc ziua iubirii în fiecare zi și că nu le trebuie o zi a americanilor, le-aș spune să NU fie Grinch tocmai pe 14 Februarie! Până la urmă poate fi o zi ca oricare alta în care sărbătoresc iubirea așa cum știu ei mai bine.

Nu lăsați loc de dispută, ciondăneală sau stare proastă să vă strice cheful de iubit. Așa cum se poate, la fiecare! Idei aveți acum 😉

Ce fel de cuplu sunteți voi?

Viața e o bucurie!

Ana Maria

Cum am petrecut anul trecut

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: