Libertatea mea se termină când începe libertatea celuilalt (când copilul nu poate striga).

de | iun. 27, 2022 | Viata cu copii

Am simțit foarte devreme că sunt însărcinată la fiecare copil al meu. Mie mi-a întărit menstruația doar de 3 ori în această viață, atunci când bebelușii mei erau instalați deja în burtica mea. La 4 săptămâni erau prea mici să îi văd la ecografie, dar testele de sarcină toate au fost pozitive. La 6 săptămâni am fost la primele ecografii și încă am pozele de atunci cu fiecare dintre ei. Arată ca un mic peștișor sau așa îl vedeam eu. La fiecare însă mi-au dat lacrimile când le-am auzit bătăile inimii.

Mama mi-a fost cea mai bună prietenă, astfel că de la mama știam că devin femeie odată cu prima menstruație și că este un lucru extraordinar. Astfel că, nu m-am simțit rușinată niciodată despre această nouă etapă din viața mea, așa cum am auzit că s-au simțit multe femei. Și tot mama a fost cea care mi-a vorbit despre sex, despre protecție, despre bolile cu transmitere sexuală.

Din cauza menstruației neregulate am mers cu mama la medicul ei care mi-a prescris pastile anticoncepționale la 15 ani. Știam însă că nu protejează și de boli astfel că la 18 ani, când mi-am început viața sexuală am folosit cu partenerul și prezervativul.

Când am rămas însărcinată cu Maria, renunțasem la pastilele contraceptive și foloseam ovule contraceptive, despre care știam că nu protejează de o sarcină într-o măsură mai mică decât o face prezervativul sau pastilele. Eram într-o relație asumată în care ne doream copii, dar nu în acel moment.

A fost un șoc să aflu că sunt însărcinată, pentru că nu ne așteptam atunci. Abia ne mutasem în casă nouă și aveam atâtea de făcut. Nu ne-am gândit nici o secundă la altă variantă decât să o așteptăm cu brațele deschise. Maria a fost bucuria care a decis să vină când a vrut ea și am primit-o cu brațele deschise.

❤️❤️❤️Nu toți copiii sunt programați, dar unii dintre ei sunt miracole așteptate.

În lume ‘metoda cea mai folosită de contracepție’ este avortul. Sigur, o punem pe baza lipsei de educație de acasă, de la școală, dar trăind într-o societate unde informația este peste tot și ușor de realizat, singurii vinovați suntem noi toți!

De ce? Pentru că susținem acest avort îmbrăcat în intenții bune.

‘Corpul meu, alegerea mea!’. (Sloganul acesta a fost uitat în anii de pandemie, dar asta e altă poveste).

Scandal incredibil în America pentru că a fost abrogat dreptul la avort de Curtea Supremă.

În primul rând trebuie precizat că, Curtea Constituțională din SUA NU a interzis avortul, ci a dat dreptul fiecărui Stat să decidă liberalizare drastică sau condamnare avortului (multe state au schimbat deja legea. În Florida spre exemplu nu se va mai putea face avort după săptămâna 15. În Georgia se discută ca avortul să fie interzis după săptămâna șase.

În câteva state a crescut cererea de pilule contraceptive și pilule de a doua zi (femeile fac stocuri!). Nu am înțeles de ce, pentru că nu a zis nimeni că nu se mai găsesc pilule sau că le scot. De ce nu au folosit până acum pilule, nu își pune nimeni întrebarea?

(Sursa: NewYorkTimes)

Ce vi se pare atât de grav? Că nu mai omorâm pe banda rulantă copii? Că nu se mai folosește ca metodă contraceptivă avortul? Ce e rău în asta?

Dar presa manipulează cum dorește această știre. Aceeași Curte Supremă a fost bună când a susținut căsătoria între persoanele de același sex, dar acum e condamnată.

Avortul este o procedură medicala.

📍📍📍Avortul ar trebui să fie o procedură pe motive de sănătate sau terapeutică.

Femeile care aleg avortul ar trebui să o facă într-un mod responsabil, să primească consiliere și să înțeleagă efectele pe termen lung atât emoțional cât și fizic!  Atunci când alegi să faci sex, trebuie să înțelegi tot ce înseamnă acest lucru.

☘️Ești stăpână pe corpul tău când știi cum să îl protejezi și să previi și boli cu transmitere sexuala și sarcini nedorite! Altfel, ești o femeie care face sex cu orice preț. Chiar și cu prețul morții unui copil.

Libertatea ta nu ar trebui să însemne dauna libertății unei alte ființe umane, nenascuta încă și care nu se poate apăra.

Avortul NU este metodă de contracepție!

Steriletul este!

Prezervativul este!

Pastilele contraceptive sunt!

Ovulele contraceptive sunt!

Și când acestea dau greș, când alegi să faci sex, ar trebui luat în considerare și posibilitatea unei sarcini.

Copilul acela nu este o haină veche de care te descotorosești. Și să nu aud că este un sac de celule și atât, pentru că vă invit să stați de vorbă cu un medic.

Știați că sunt medici care niciodată nu fac procedura de avort? Una dintre ele este medicul cu care eu am născut și care mi-a spus că ea nu poate ‘ucide!’

Pentru că există și medici cu conștiință. Deși avortul este o afacere bănoasă…

🌳Cum putem schimba asta?

În orele de educație pentru sănătate de la 12-14 ani părinții sau profesorii ar trebui să arate atât fetelor și cât și băieților ce înseamnă un avort, sexul asumat și responsabil. Sexul nu e doar despre poziții și plăcere sau ce partener îți alegi, ci înseamnă pregătirea fizică și emoțională a unei etape de dezvoltare din viața unui adolescent, trebuie să înțeleagă ce înseamnă acest lucru și să își asume riscurile.

Băieții nu ar trebui absolviți de aceasta responsabilitate, ci să însoțească partenera care merge la avort și să fie de față, ca atunci când naște. Nu doar ea trebuie să ducă greul, ci și el! Altfel, el înțelege doar plăcerea și atât.

Iar aceste lucruri țin de educație, dar în primul rând de educația de acasă!

📍Vă e frică că îi îngroziți? Ar trebui să o faceți! Avortul nu e o pastilă pe care o iei și trece.

Nu sunt de acord ca avortul să fie făcut acasă, cine știe prin ce metode. Dar nu sunt de acord ca avortul să fie făcut fără a înțelege consecințele acestui lucru.

Ambii parteneri ar trebui să își țina în brațe pruncul ciopârțit, să își ceară iertare și să înțeleagă că nu este doar un sac de celule. Și să nu repete!

Ar mai fi cozi la cabinete dacă s-ar întâmpla asta?

Avortul este prima cauză de moarte din lume!

Nu cancerul, nu epidemiile, nu virușii, nu războaiele!

Ci avortul!

Avortul a fost principala cauză de deces în 2021,  conform Worldometer. Un site de agregare a datelor, Worldometer a arătat că totalul deceselor din toate cauzele, inclusiv avortul, a fost de 101,5 milioane de persoane. 42.6 milioane au fost pentru avorturi!!

Asta înseamnă că aproape jumătate din toate decesele din acest 2021 s-au datorat avortului. Este o statistică uluitoare și una care ar trebui să ne facă pe toți să ne oprim și să reflectăm. Avortul este o problemă controversată, iar oamenii au sentimente puternice de ambele părți. Este greu de negat că este un lucru tragic atunci când atât de multe vieți sunt curmate.

Să nu uităm că în anumite state din America până acum ceva vreme era considerat avort până în ultimă zi de sarcină și chiar și primele 7 zile de la naștere. Ce motive puteau să aibă aceste femei să își dea acordul pentru crimă?

Vă invit în galeria foto a copiilor avortați. Poate nu știți cum arată un copil avortat. Pare de coșmar? Este! Imaginați-ca milioane de prunci mor așa. Pozele sunt preluate de pe internet.

Screenshot 20220627 140143838 1

Screenshot 20220627 140102594 1

Screenshot 20220627 140204442 1

Screenshot 20220627 140150566 1

Pentru un orgasm. A meritat?

Viața e o bucurie! (Pentru unii)

Ana Maria

PS: aici nu vorbim de cauze speciale, precum diferite boli sau violuri, unde femeile ar trebui să aibă dreptul să decidă! Dar nu sunt 42 de milioane de cazuri speciale!

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole