Mamele nu se bronzeaza la mare, mamele se joaca!

de | aug. 6, 2019 | Călătoriile noastre

Cu o seara inainte sa venim la mare am fost la benzinarie sa imi fac plinul. Asta si pentru ca eu am venit in masina cu ACHIM si mama iar cu bebe plec doar la ora lui de somn si mereu doarme pe drum DACA nu opresc motorul pana la destinatie. Asa ca mort, copt nu opresc neam. Imi si imaginam intr-o zi ca daca ar vrea sa ma opreasc politia cum eu as pleca mai departe, ei dupa mine si cum in final as opri la destinatie si le-as spune ‘bebe doarme nu opresc’ iar ei ar fi bineinteles foarte intelegatori. Oare ar merge?😄😊 Mai bine sa nu aflu…
Ei si cum m-am dus la benzinarie am luat si 2 reviste glossy, de alea cu multe poze despre vedete si putin text cu gandul sa le rasfoiesc pr plaja in timp ce ma bronzez. Ma si visam intinsa pe un sezlong la umbra, cu un cocktail aproape si citind despre Jenifer Lopez.
Vaaaaai. Ce o fi fost in capul meu de mama de 3??? Oare si gandurile mele au plecat in vacanta?

De cand am ajuns am avut program de maratonisti. Desi ai mei dorm cu o ora in plus seara, adica la 9 in loc de 8, tot 7 dimineata e ora de trezire. Nu mai vorbesc de Achim care a avut cand o noapte de somn bun cand o noapte de somn nebun.

La plaja am ales sa mergem doar dimineata, dupa masa facand altceva. E destul de obositor sa stai la plaja iar pentru copii maxim 2 ore este suficient. Astfel ca ieri am fost cu telegondola, azi la Pescaria Lui Matei, maine delfinariu si portul.

La plaja am luat cateva lopetele si cam atat. In rest jucaria principala am fost cand eu, cand tati cand amandoi.
Ce reviste, ce bronz?? Noroc ca pe picioare m-a mai prins cat de cat soarele alergand dupa ei in apa. Dar atat.

Cred ca mai am vreo cativa ani pana sa stau la plaja asa cum imi doresc. Dar atunci imi vor lipsi manutele lor pline de nisip ce se lipesc de mine.
Si voi va ‘bronzati’ ca mine?

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole