Mamele si blogurile de mamici si multe discutii

de | nov. 22, 2016 | Ea & El

Cand m-am apucat de bloging unul dintre motive a fost ca nu eram de acord cu multe lucruri scrise de alte mamici si am ales sa scriu si ce cred eu in diverse subiecte. Nu ma intelegeti gresit! Nu eram de acord nu pentru alegerile pe care le luau pentru copiii lor, ci pentru ca atunci cand o faci public, lumea te ia de exemplu.

Partea asta cu scrisul este o mare responsabilitate!

​Sa va spun un secret? Nici eu si nici celelalte mamici nu suntem perfecte! Perfecte putem fi doar pentru copiii nostri!

Sfatul meu in schimb in cresterea si educarea unui copil este sa cititi cat mai multe, sa ascultati pentru fiecare subiect ambele parti si la sfarsit sa alegeti ce vi se potriveste voua si copilului vostru. Nu suntem toate la fel si mai ales copiii nostri nu sunt la fel! Nu exista reteta perfecta pentru nimic. A fi mamica scoate ce e mai bun si cateodata ce e mai rau din noi, in functie de experientele traite. Eu din fire sunt foarte pozitiva si imi place sa vad frumosul din oameni.

La Maria m-am abonat la multe grupuri de mamici. N-am vazut galceava mai mare! Subiectele sunt multe: de la modul de a naste, daca alaptezi, daca il vaccinezi, daca mananca singur sau ii dai piure etc. Am citit o discutie lunga intre mamici care recomandau cu ce leguma sa se inceapa diversificarea si nu reuseau sa se puna de acord! Grea treaba cu mamicile!

Dupa cateva luni am iesit de pe toate grupurile si mi-am format singurica un grupulet de mamici vesele.

Concluzia? Ne judecam prea aspru una pe alta pentru alegerile luate si nu cred ca avem cum sa ii invatam pe proprii copii ce este toleranta cand noi nu stim sa fim asa. E normal sa vedem lucrurile diferit dar sa le impunem si altora e gresit! Fiecare decide doar pentru el si copilul sau!

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole