Oamenii se simt puternici când se aliază împotriva unuia!

de | mai 30, 2022 | Viata cu copii

NOVAK DJOKOVIC, HUIDUIT ȘI APLAUDAT LA ROLAND GARROS!’ titra ieri Eurosport.ro

Huiduit! Primul jucător de tenis din lume, huiduit. De ce? Pentru că în ultimii doi ani a ales să aibă coloană vertebrală, convingeri puternice și o credință de neclintit. În ultimii ani, nu am avut timp să mă uit la meciurile de tenis, dar îl urmăresc cu drag pe Nole și alți câțiva colegi de-ai lui.

🙏Pe Nole nu îl urmăresc pentru că este pe primul loc, ci cu admirație pentru credința pe care și-o arată cu mândrie și forța cu care se luptă pentru convingerile sale, împotriva unei lumi întregi. La propriu. Faptul că i-au luat mișelește din puncte, faptul că îl pedepsesc pentru alegerile personale ce țin de integritatea și sănătatea sa, faptul că încearcă din răsputeri să îl pună la zid și el nu se lasă, îl fac să fie un adevărat erou. Un erou și un model. Al meu cel puțin.

🙄🙄🙄Dublul standard și dubla măsură! My body, my choice’!

Într-o lume în care dublul standard și dubla măsură conduc lumea. ‘My body, my choice’ este un motto susținut când vine vorba de avorturi. Dar nu mai este ‘my body, my choice’ când decid pentru mine dacă aleg să mă vaccinez sau nu (și nu, nu mai merge varianta că îi protejez pe alții când boala se ia și de la cei vaccinați). Dubla măsură.

49318672 303 01

Într-o lume în care susținem și promovăm, toleranța pentru minorități de tot felul(sau mai bine zis, cele la modă), dar pe cei religioși îi blamăm și jignim, unde este echitabilitatea? (Mai țineți minte că singurele adunări din 2020 și 2021 au fost ale paradelor imense LGBT, deși în 2020 nu am luat Lumina Sfântă de Paște). Acolo nu s-au cerut nici certificate verzi și niște măști. Doar ziceam..). Dubla măsură.

Susținem că ne naștem fără sex (e clar că trăim într-o lume nebună de legat, cel puțin), dacă sexul biologic nu contează și susținem ca ai noștri copii să își aleagă sexul la vârsta de 3 ani!!, le permitem însă să își schimbe sexul prin proceduri ireversibile, toxice și dăunătoare lor la nivel fizic, emoțional și psihic, doar pentru că e la modă.

Binele și raul au devenit niște cuvinte relative, cărora fiecare le dă sens în funcție de interese.

Sigur, nimeni nu vorbește despre copiii mutilați pe viață, iar statisticile oficiale nu arată numărul de sinucideri din rândul celor care și-au schimbat sexul. Însă, deși acum 4 ani, găseam foarte multe articole care spuneau și adevărul despre aceste operații de schimbare de sex, ușor ușor au dispărut (aveam linkuri cu povești reale ale celor care regretau că au făcut această schimbare, dar care, surpriză, nu mai funcționează).

👉Am găsit însă un articol (să vedem cât îl mai lasă) din 2018 în Sunday’s New York Times: ‘Andreea Long Chu declara: „Noul meu vagin nu mă va face fericită”. Articolul este o descriere puternică și emoționantă a disforiei de gen și a dificultăților de a trăi cu ea. În timp ce editorialul transmite emoțiile complexe asociate cu disforia, acesta comunică, fără să vrea, aproape exact opusul argumentului pe care îl urmărește. Articolul susține că disforia de gen este o afecțiune reală și debilitantă care merită simpatie și înțelegere. Cu toate acestea, detaliile experienței personale a lui Chu sugerează că persoanele transsexuale sunt adesea nefericite chiar și după ce fac tranziția. Acest lucru nu înseamnă că tranziția nu merită sau că nu oferă o ușurare (ușurare pentru cine?) a disforiei (era logic să spună asta că doar operațiile de schimbare de gen costă!). Mai degrabă, sugerează că disforia de gen este o afecțiune adânc înrădăcinată care nu poate fi rezolvată pur și simplu prin schimbarea aspectului persoanei.’

👉Aici suntem de acord, disforia de gen este o boală și ar trebui tratate cauzele, nu simptomele. Ca la orice altă boală. (Dubla măsură).

🙄🙄🙄Nici logica nu mai e logică!

Într-o lume în care schimbăm după bunul plac tot ce este logic și evident, cu dovezi inventate și susținute. ‘Asociația Națională a Profesorilor de Știință a publicat un ghid intitulat „Biologie inclusivă: model de lucru. Strategii practice pentru predarea despre gen, sex și sexualitate în cadrul lecțiilor de biologie”, în care practic rescriu biologia.

Astfel, profesorilor li se sugerează să nu mai folosească cuvinte clasice cum ar fi „femeie”, „bărbat”, „mamă”, „tată”, „părinți”, ci să folosească expresii care să reflecte multitudinea de genuri care zic ei că există.

Expresiile sugerate sunt „persoană cu ovare„, „persoană cu testicule„, „persoanele care transmit viața biologică” sau „persoanele care dau genele„. Asta pentru că ei consideră că „persoana cu ovare„, deși a dat naștere copilului, poate fi bărbat sau „persoana cu testicule„, deși a contribuit cu spermatozoizii, poate fi femeie.’

Scriam despre asta acum 4 ani!! Și nu eram luată în seamă. Acum că este din ce în ce mai vizibilă direcția în care merge, le găsim scuze și motive. Nu, încă nu au intrat în țara noastră, din punctul ăsta de vedere, mă bucur mult că trăiesc într-o țară ‘întârziată’ și sper doar să rămânem așa.

Ghidul continuă cu modificări cel puțin ‘interesante’: ‘Nici măcar matematica nu mai e acceptată. Conform ghidului, cei doi cromozomi sexuali X și Y nu pot forma doar perechile XX și XY, ci și altele: XX și XY sunt cele mai comune combinații ale cromozomilor sexuali. Care sunt combinațiile alea speciale, revoluționare și rare nu ni se spune. Ni se spune doar că majoritatea statisticilor folosite în domeniul medical folosesc date provenite de la populația albă, heterosexuală și de origine europeană. Vor să insinueze că ar exista diferențe biologice între rasa albă și cea neagră, de exemplu? Nu se știe pentru că nu elaborează.’

Dar, lucrurile nu se termină aici.

‘Puteți defini cuvântul „femeie”? „Mă întrebați dacă pot să ofer o definiție? Nu, nu pot”, a răspuns Jackson, înainte de a adăuga: „Nu sunt biolog”.’ Conversația (cel puțin hilară) a avut loc într-o sală de judecată, când senatoarea republicană Marsha Blackburn, nu a putut defini cuvântul ‘femeie’. Iar asta s-a întâmplat anul acesta. (Detalii găsiți pe dailymail.co.uk)

Se pare că trăim într-o lume în care doar biologii pot da definiția unei femei. Am văzut un video zilele trecute unde mai multe femei trebuiau să răspundă la aceeași întrebare și nici una nu a știut să spună ce este o femeie. Da, totul se petrece în America (țara cu adevărat a tuturor posibilităților!).

🤔Puterea este și ea relativă în funcție de ce parte a ei ești. Nu contează cât de mulți sunt, ci cât de bine au argumentate subiectele. Iar cei care încă mai fac diferența între bine și rău, sunt scoși din societate, etichetați și puși la zid. Și prea puțini le iau apărarea, deși văd și simt că NU este normal.

Vedem agresivitatea peste tot în jurul nostru: parcuri, grupuri de mămici, online sau chiar la TV, când nu mai primează bunul simț, ci cine are gura mai mare.

🙄🙄🙄Nu am o concluzie. Ce aș mai putea spune cu dovezi atât de evidente că societatea este din ce în ce mai bolnavă deși aparent suntem educați și evoluați. Halal evoluție!

Strămoșii noștri ar râde de noi. Și noi am râde de noi, dacă ne-am da un pas în spate și am apela la conștiință. Moda vine și pleacă. Politicienii nu trăiesc o veșnicie.

🙏🙏🙏Singura constantă este Dumnezeu, binele și bunul simț, care deși greu, mereu iese la suprafață iar asta nimeni NU o poate schimba!

Viața e o bucurie!

Ana Maria

notă: mă aștept să fie un articol atent cenzurat de către rețelele de socializare, căci atinge niste subiecte sensibile și nu sunt în pas cu moda, așa că dacă vreți îl puteti susține cu o distribuire 🙏 (de colegele care vor simți nevoia, din nou, să mă atace, doar de bine 😉).

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole