Poți salva și tu viața copilului tău atunci când se îneacă! Află cum!

de | mart. 21, 2021 | Părințeala la TV, Uncategorized

Panica cea mai mare a oricărui părinte este aceea de înec, indiferent că vorbim de sugari până într-un un sau de copiii mai mari.
Copiii se îneacă ușor cu mâncare, jucării din piese mici sau diferite obiecte. Din păcate, unii copii își pierd viața pentru că nu s-a intervenit la timp sau nu s-a intervenit corect.
Pentru a ști exact cum să îi salvezi viața, e important să cunoști manevrele conform vârstei celui mic.
Pentru informații exacte, am rugat-o pe doamna doctor Alina Mitrea, medic formator la Fundația SMURD să ne arate cum se poate aplica ușor fiecare manevră, dându-ne sfaturi prețioase:
* Nu vă panicați! Pentru ca acest lucru să se întâmple ajută să mergeți la cursuri de prim ajutor, pe care este bine să le reluați cât se poate de des și să exersați acasă. (Vă ajută să salvați acest video la care să vă reîntoarceți ori de câte ori aveți nevoie. Uitati-va la el împreună cu soțul, bunicii sau bona!!)
* Nu-i dați copilului să bea apă când se îneacă. Este nevoie să îl ajutați să tușească.
* Aplicați cât mai corect manevrele pentru eficiență. Chiar și un centrimetru mai la stânga sau mai la dreapta face diferența.

Cursuri gratuite pentru părinți găsiți în cadrul evenimentelor organizate de Fundația SMURD dar și de Fundația Siguranță-Auto-Copii.ro (care are alături medicii formatori de la Fundația SMURD).

 

 

Panica cea mai mare a oricărui părinte este aceea de înec, indiferent că vorbim de sugari până într-un un sau de copiii...

Posted by Zana Scutecel on Friday, February 26, 2021
roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole