Povestea Craciunurilor noastre

de | dec. 30, 2016 | Ea & El

Cum zilele astea am fost prinsa cu ‘traitul’ Sarbatorilor si zilele proaste ale copiiilor cu raceala, n-am apucat sa va povestesc cat de magice sunt sarbatorile de Craciun pentru noi!

Anul acesta am sarbatorit Craciunul nr 4 cu sotul meu. In primul nostru an l-am petrecut intr-o garsoniera micuta micuta, dar cu cel mai frumos brad din lume pe care l-am admirat o luna jumate. L-am scos in februarie de drag ce ne era!

Al doilea an l-am petrecut in maternitate, deoarece Maria se grabise sa vina pe lume (gasiti povestea Mariei pe blog), iar noi am ramas cu un frigider plin de mancare nefacuta, buna de aruncat!

In al treilea an (am fost la nasi la Constanta) am aflat ca sunt insarcinata cu Alexandru, iar la prima ecografie aratau gemeni! Va inchipuiti panica si bucuria dar mare ne-a fost dezamagirea cand la inceputul anului am aflat ca e doar unul. Dar, asa a fost sa fie!

Iar anul acesta, in sfarsit am sarbatorit in casa noastra in 4. Da, pentru noi Craciunul este magic si mereu ne aduce ceva nou si frumos!

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole