Primul Craciun in 5 (Sedinta noastra foto)  

de | nov. 19, 2019 | Colaborări și parteneriate, Ea & El

Anul acesta a fost cel mai frumos din viata mea. Stiu ca putini cred, dar viata cu 3 copii este fabuloasa. Nici un an nu se va compara cu acesta pentru simplul motiv ca e ultimul an in care avem un bebelus in casa. Iar un bebelus intr-o casa aduce multe rasete prin inocenta cu care descopera lumea.
Maria si Alexandru sunt fascinati de el si de multe ori se cearta care sa ii atraga atentia mai mult sau care il face sa rada mai zgomotos.
Eu si tatal lor nu ne mai incapem in piele de fericirea pe care ne-o transmit.
Am avut emotii cu regresii de frate mai mare, cu perioada lui Alexandru cand a fost mai agresiv la adresa Mariei sau cand vreme de cateva saptamani bune dupa nastere, l-a ignorat pe Achim.
Cu multa ‘munca’ din partea mea si a sotului, sfarsim anul intr-o armonie cu nazdravanii si ciondaneli, dar cu multa iubire de toate partile.  Faptul ca Maria si Alexandru isi declara zilnic iubirea pentru parinti, unul pentru altul si mai ales pentru mezin, imi confirma ca facem bine ce facem.

De 3 ani organizam acasa cate o sedinta foto cu toata familia. Oricat de bun e trepiedul pe care punem telefonul cand vrem sa ne facem singuri poze, nu e la fel ca atunci cand un profesionist surprinde fiecare zambet.
Alina este fotografa familiei de un an si jumate. Pe Alina am cunoscut-o la 3 zile de cand aflasem de samanta din burtica mea, Achim. Alina nu e doar un fotograf extraordinar ci si omul care iubeste copiii nespus. Motiv pentru care a infiinta prima academie de fotografie pentru copii Dobro’s Kids photo Academy unde copiii afla totul despre arta fotografiei.

Acasa facem mereu fotografiile de Sarbatori pentru ca oricate studiouri fascinante sunt prin oras, acasa e acasa.
E prima sedinta foto de Craciun realizata in …bucatarie, avand ca accesorii soturi simpatice cu tematica de Sarbatori.
Baietii s-au imbracat in Mos Craciun iar eu si MARIA in cele mei dulci Turte dulci. Copiii s-au distrat foarte tare in ele si cu greu au vrut sa le dea jos. Aveti timp sa le comandati si voi de pe pagina KIDissue sau direct de pe siteul KIDissue.ro

Voua unde va place sa va faceti fotografiile de Craciun?

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole