Romania poate fi salvata doar daca o facem impreuna!

de | iul. 11, 2020 | Călătoriile noastre

Sunt patrioata pana in varful oaselor!
Singurul motiv pentru care as pleca din tara ar fi daca nu as mai avea libertatea de a decide pentru mine sau copiii mei. (Sa vedem cu legea carantinarii)
Am plecat din tara la 21 de ani, nu pentru ca voiam sa ma stabilesc in afara, ci pentru ca voiam sa experimentez ce inseamna lucrul afara si mai ales sa cunosc cat mai multi oameni din diferite tari (mai mult decat o vizita de 7 zile in tara lor).
Am lucrat in Doha alaturi de englezi, nemti, japonezi, indieni, francezi, italieni, arabi, filipinezi, portughezi si am fost fascinata sa aflu multe lucruri inedite despre ei ca oameni si ca popor.
La 21 de ani mi-am schimbat perceptia pe care o aveam asupra unora si mi-am confirmat-o asupra altora.
Cu ce am plecat clar e ca Romania este o tara atractiva pe care multi vor sa o vada.

Am vizitat mult inainte de copii dar si dupa. Am vazut Londra, Paris, Roma, Barcelona, Praga, Sicilia, Atena, Santorini, Thassos, Rhodos (ador Grecia) si inca cateva destinatii frumoase pe care abia astept sa le revad cu copiii.

FB IMG 1594471961392

Londra

FB IMG 1594471538469

Barcelona

FB IMG 1594471695329

Taormina, Sicilia

Anul acesta am ales sa ne facem vacanta in tara. Am luat aceasta decizie in primul rand din considerente logistice. Ne era foarte greu sa plecam la un drum lung cu masina cu 3 copii mici. De avion nu se punea problema, pentru ca nu stiu cum caram toate bagajele pentru toti.
Dupa ce a venit si pandemia, inca o data mi-am confirmat ca am luat cea mai buna decizie.
A nu se intelege ca nu voi mai pleca din tara. Ador sa calatoresc si sa descopar locuri noi.
Dar, imi place sa imi cunosc tara si sa o vad in toata frumusetea sa.

Ce facem cu turismul romanesc?
Din cauza pandemiei la nivel internstional turismul este in pom. La unii mai mult, la altii mai putin.
Din martie multe dintre afacerile mici din domeniul Horeca: agentii de turism, agentii de evenimente, pensiuni, restaurante etc si-au inchis portile lasand multi oameni fara serviciu.

Alina, este o mamica de 2 baieti care lucreaza ca manager de turism de mai bine de 20 ani. (O puteti citi si pe familiahaihui.ro) si a lansat de curand prima platforma de comunicare, PR si digital marketing dedicata industriei turismului si HoReCa.
In This Together Romania este o platforma care intentioneaza sa sprijine operatorii romani din turism si organizare de evenimente (hoteluri, pensiuni, agentii de turism, agentii de croaziera si transport, restaurante, obiective turistice, zone turistice, etc) cu servicii specifice nevoilor lor prin bunavointa unor freelanceri din diverse domenii, care acorda consultanta gratuita sau pe baza de barter pentru o perioada limitata de timp; ulterior partile pot continua colaborarea conform intelegerii dintre ei.

Ce face mai exact?
Gaseste partenerul potrivit care sa ajute afacerile din turism si HoReCa cu sfaturi profesioniste si servicii de calitate pentru a sprijini relansarea afacerilor in acest moment si alinierea lor la noile cerinte din online.
Romania are o sansa la schimbare daca O FACEM IMPREUNA!

Vreti sa ajutati dar nu stiti cum? Dati un share. E singurul lucru pe care il puteti face cand nu puteti ajuta altfel.
Poate ajunge informatia la cineva care are nevoie si ii faceti un bine!

MENTIONEZ!!
Ca acest articol NU este platit si NU am alte interese sau beneficii de pe urma lui.
Imi doresc sa ne ajutam si fara sa primim intotdeauna bani.
Tara asta ar inflori daca am face-o mai multi.

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole