Să te ferească Dumnezeu să intri în gura unei mămici de pe vreun grup!

de | apr. 17, 2018 | Ea & El

Azi am avut neplăcerea unei ‘ciocniri’ cu o mămică ‘suparata’ de pe un grup de mămici.

Am văzut mămici agresand alte mămici dar ce am citit azi mi-a fost greu să înțeleg.

4 ore o mămica mi-a făcut analiza pe text la un articol. A început cerându-mi socoteală pentru banii pe care îi câștig din blogging. Cum nu a avut succes la asta, m-a atacat disecând articolul cu propriile interpretări. Ea ‘tipa’, eu răspundeam calm. Atâta înverșunare nu mi-a fost dat să văd vreodată. Recunosc. Am cedat până la urmă și am lăsat-o într-ale ei. Când nu ai cu cine, mai bine nu te bagi.

Cu riscul de a mă repeta (am mai scris-o și în alte  articole) un blog cuprinde povești din experiența personală.
Fiecare blogger scrie și articole bazate pe informații specializate. Există puține lucruri în această viață care pot fi date ca adevăruri absolute, iar în segmentul de parenting nu există. Întrebi 10 medici despre un lucru și sigur vei avea opinii diferite. Este frustrant pentru părinți, dar fiecare trebuie să treacă prin propriul filtru de logică și percepție orice informație citită.
Personal, încerc să evit extremele. NU le știu pe toate, dar mă strădui să fiu corectă în informații.

Am făcut-o și  eu!

Trebuie să vă fac o mărturisire. Acum 3 ani (când nici nu visam să am blog) și eram o femeie cu burtică (hormonată și cu mult timp) citeam diverse bloguri de parenting, pentru a afla despre ce mă așteaptă. Au fost câteva articole ale unei singure bloggerite cu care nu am rezonat și i-am ‘cerut socoteala’ în comentarii la articolele respective. Nu am jignit și nu am fost agresivă (nu îmi stă în caracater să fac asta) dar nu eram de acord cu ce scria. (Între timp am cunoscut-o – cum e viața asta – și am simțit nevoia să ii cer scuze).

Acum văd cu totul altfel lucrurile, nu prin prisma faptului că am trecut ‘dincolo de baricade’ ci de când sunt mamă am devenit mult mai împăciuitoare și înțelegătoare. A deveni mamă a scos ce e mai bun din mine și încerc să iau oamenii așa cum sunt. Deși înainte eram o ‘certăreață’, am devenit mai calmă la anumite ‘atacuri’.

Vă rog să NU faceți greșeala mea. Nu vă place un articol, spuneti-i bloggarului dar păstrați decența și bunătatea. Poți transmite un feedback negativ dar pastreaza-ti umanitatea. Până la urmă, nu îți place nu citești.

Credeți că este simplu să ai un blog? Până acum blogul pentru mine a fost o investiție nu încă un câștig. Credeți că există pe nișa de parrenting vreun blogger care să trăiască din asta? Vă spun eu că nu este. Toți bloggeri mai fac și altceva pe lângă asta: prezintă evenimente, scriu cărți, au diverse meserii unii dintre ei, scriu recenzii etc.

Cu cât credeți că este un blogger plătit pentru un articol publicitar? Câte articole publicitare sunt într-o lună pe un blog? Chiar credeți că facturile cuiva se plătesc din asta? Da, dar pe alte nișe. Nu aici. Nu când refuzi firme mari pentru că ai o coloană vertebrală și când nu ‘vinzi’ ce nu ai folosi vreodată. Nu când există respectul pentru cititorii tăi.

Sunt norocoasă și fericită că pe pagina mea de blog am atat de multe cititoare care rezonează cu principiile mele de viață, chiar dacă nu sunt mereu de acord cu ce scriu.

Articolul ăsta e despre a-mi spune oful. Și dacă nu aici, atunci unde?

Ce au scris colege de-ale mele despre ce înseamnă munca unui blogger vă invit să cititi:

Aminatomescu.ro a scris despre Cât câștigă un blogger.

Florinabadea.ro a scris despre Adevăruri despre meseria de blogger

Prințesaurbană.ro despre Munca unui blogger

Multă grijă și iubire!

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole