Te-am judecat. Îmi pare rău!

de | mai 22, 2021 | Viata cu copii

‘Bună mămică dragă,
Îți scriu să îmi cer scuze. Nu mă cunoști și nici nu știi ce gândesc eu despre tine, dar tot simt să îți cer scuze.
Te urmăresc de multă vreme. Nu rezonez mereu cu tine dar mă îndoiesc că te citește cineva și rezonează 100% cu tine sau cu orice om pe care l-am avea lângă noi. Când ai început să scrii despre Maria din spital, imediat m-am gândit că sigur faci din țânțar armăsar și că de fapt Maria e bine și tu ai nevoie de atenție. Ușor, ușor însă prin postările tale mi-am dat seama că de fapt Maria nu e bine și ție nu îți e ușor și m-am rușinat.. m-am rușinat de gândul meu care te-a pus la zid, fără să îți știu trăirile.
Când am citit și articolul de aseară, m-am înfuriat că nici măcar tu, o persoană dragă și cunoscută între mămici nu poate găsi un răspuns. Câteodată fără să vreau, mă gândesc că în anumite situații că dacă aș fi cunoscută, oamenii m-ar trata preferențial și aș evita multe greutăți.
Ce vreau să îți spun dragă Ana/Zanana/Zâna Scutecel e că mă rog mult pentru tine și Maria și că abia aștept articolul în care ne spui că e totul bine.
Te-am judecat și îmi pare rău!
Să fii tare! Nu e ușoară deloc perioada de așteptare.
Orice va veni să nu uiți că cei mici sunt un dar.
Sorina, mamă de copil special’
Am rugat-o pe Sorina să îmi dea voie să public mesajul ei din două motive.
Primul, pentru că toți judecăm fără să știm ce este în spatele a ceea ce ni se arată. Și eu o fac și oricine e om. Important nu e să nu simțim asta, ci ce facem când conștientizăm asta și cum schimbăm în bine un sentiment negativ.
Daaa și eu vreau să scriu curând că de fapt nu a fost nimic serios cu Maria, dar ÎNCĂ nu avem un diagnostic și asta mă omoară.
Al doilea motiv este că vreau să știți că nu mă plâng, ci că doar mă descarc. Mă ajută enorm să scriu despre ce perioadă avem și VOI mă ajutați enorm.
De la voi am aflat de tot felul de siteuri, grupuri, medici și clinici despre care nu știam.
Astăzi mi-a scris, citind despre Maria, Angela Stănescu, Președinte Asociația Română pentru Intoleranța la Gluten, Arig.ro, să îmi ofere tot suportul și sprijinul pentru ce avem nevoie. Eu vă invit să citiți siteul dacă aveți nevoie, pentru că veți găsi toate informațiile corecte pentru tot ce tine de Boala celiaca dar și intoleranța la gluten.
Tot Angela mi-a explicat că în mod normal orezul se poate da celor cu intoleranță la gluten, fără probleme.
Povestind azi cu medicul meu, mi-a explicat că i-a scos orezul pentru că deși poate fi dat celor cu intoleranță la gluten, pentru că Maria nu are îmbunătățiri mari în scaun, să îl eliminăm o perioadă.
Maria nu a ieșit la teste că ar avea boala celiaca, ci că are predispoziție să o facă în viitor.
I-am făcut toate testele de boli autoimune, de paraziți, de metale grele, de bacterii.
La unele avem rezultate, la altele nu.
Nu avem însă Nimic concludent care să ne ducă într-o singură direcție.
Nu vreau să merg pe tratament cu cortizon, pentru mine asta nu este o soluție.
Momentan însă, nu există nici o schimbare după dietă și nici după tratamentul homeopat. Maria încă are rectoragii. Înca, de 3 săptămâni! Oricât aș fi de calmă, pozitivă și optimistă, îmi este foarte greu să văd luminița de la capăt. Voi știți că mă rog mult și că speranța mea cea mare este la Dumnezeu, că ne va scoate din asta. Cum? Doar EL știe.
Până atunci, vă mulțumesc🙏🙏🙏 că îmi sunteți aproape și vă mulțumesc pentru sutele de mesaje. Nu am ajuns să le citesc pe toate, așa că dacă este foarte urgent vă rog să îmi scrieți pe mail anamaria@zanana.ro
Dar sigur le voi citi pe toate, rând pe rând.
Viața e o bucurie!
Ana Maria
roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole