Top jucarii pentru copii cu varsta intre 2-10 ani

noiembrie 12, 2021

iconita

Ana Maria Ivan

cover

Copiii sunt într-o stare constantă de descoperire, încercând mereu lucruri noi. Le place să exploreze lumea prin joc, deoarece le oferă posibilitatea de a fi oricine își doresc, iar jucăriile pentru copii sunt fundamentale pentru dezvoltarea lor (doar să știi să le alegi). Micuții noștri își petrec cea mai mare parte a acestui timp învățând folosind culori, forme, texturi etc., ceea ce ajută la formarea unor abilități importante atunci când au de-a face cu alți copii mai târziu. De azi aveți super reduceri de Black Friday la jucării până pe 20 Noiembrie, timp suficient să vă faceți lista pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun. Doar apăsați linkul și vă duce direct la reduceri!

Smart Puzzle 1-5 ani

Vezi oferta Black Friday

Smart puzzle

A fost cadoul lui Achim de anul trecut și încă nu s-a săturat de el. Este cadoul perfect pentru orice copil, deoarece această tablă încântătoare are 12 magneți care sunt special concepuți pentru a fi ușor de recunoscut de către cei mici. Piesele groase ale acestei jucării se potrivesc în locurile lor corecte pe suprafața magnetică fără nicio dificultate; este minunată dacă doriți ca micuțul dvs. să se concentreze în timpul jocului! Atunci când nu sunt folosite ca jucărie, întoarceți aceste creaturi prietenoase pentru ca ele să poată servi și ca fundaluri colorate pentru noi povești, fiind magnetică, puteți încadra animalele ușor unde va este bine.

Vezi oferta de Black Friday

Jumbo Peggy 2-6 ani

Vezi oferta Black Friday

jumbo peg 1

Kitul de construcție pentru vehicule Jumbo Peggy este modul ideal de a implica creativitatea și abilitățile motorii fine ale copilului dumneavoastră. În cutie găsiți panouri care se cuplează între ele, cu o varietate de culori ce pot fi folosite pentru diferite tipuri de vehicule! Kit-ul include 62 de piese, așa că aveți ceva timp de joacă până când veți reuși să vă dați seama de toate combinațiile, dar odată ce o faceți este greu să vă desprindeți de acest nou joc distractiv.

Vezi oferta de Black Friday

Lacing Puzzle +3 ani

Vezi oferta Black Friday

lacing

Acest set de puzzle-uri pentru copii conține cinci figuri diferite de animale educative, realizate din materiale durabile, dar moi. Mâinile micuților se vor distra fixând aceste piese colorate cu șireturi împreună cu voi, în timp ce își exersează abilitățile motorii fine și își dezvoltă gândirea logică.

Vezi oferta de Black Friday

Tecno Jumbo Bio 3-6 ani

Vezi oferta Black Friday

20211103 183440 1

Acest robot mic și cool din bioplastic este o modalitate excelentă de a vă face copilul să exploreze ingineria. Îl pot construi singuri folosind șuruburi, piulițe și șaibe pe tableta perforată! Tableta perforată face ca acest model din bioplastic să fie atât distractiv de jucat pe podea, cât și în poziție verticală. Este o jucărie perfectă pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani!

Vezi oferta Black Friday

Tecno Jumbo 3-6 ani

Vezi oferta de Black Friday

1tecno 1

Cu ajutorul lui Tecno Jumbo, vei putea să îți construiești propria lume. Acesta conține de toate, de la șuruburi până la roți, ceea ce înseamnă că nu există nicio limită în ceea ce privește ce fel de proiect de construcție poate lua naștere! Cu baze perforate pentru construcții orizontale sau verticale, în funcție de cât de creativ se simte copilul în ziua respectivă.

Vezi oferta de Black Friday

Fantacolor BIO 3-6 ani

Vezi oferta de Black Friday

fanta color2

Maria are acest joc încă de anul trceut și se joacă cu drag singură, cu frații sau cu mine 😬. Dacă sunteți în căutarea unei jucării distractive și interactive care poate fi transformată într-un spațiu de joacă complet, atunci acest cadru este perfect! Designul exterior îi permite să servească și ca decor sau suport pentru fotografii. Două mânere mari facilitează transportul, în timp ce platforma se blochează în siguranță în partea sa superioară, ceea ce face și depozitarea simplă.

Vezi oferta de Black Friday

Garden Fun 3-7 ani

Vezi oferta de Black Friday

garden fun

Garden Fun este un joc care aduce lumea naturală la viață. Pe măsură ce rotiți diferite viteze, fluturașii își flutură aripile și albinele zboară în căutarea polenului; libelulele urmăresc șopârlele. Vezi ce poti construi

Vezi oferta de Black Friday

Fashion Show 3-7 ani

Vezi oferta de Black Friday

fashion 1

Pasarela, luminile și toți acei oameni care te privesc alcătuiesc un decor perfect pentru propriul tău spectacol de modă. Îl poți construi cu haine decupate din hârtie pentru a da fiecărei păpuși un stil individual, așa cum îți dorești. Modelele se plimbă pe scenă în fața voastră, în timp ce le privim cu admirație din spatele ferestrelor de sticlă de o parte și de alta. Un joc perfect de invitat și tăticii 🤗.

Vezi oferta de Black Friday

Isotta car 3-7 ani

Vezi oferta de Black Friday

isotta1

Isotta este una dintre cele mai ingenioase jucării. Este o mașină magică și originală pe care copiii de toate vârstele o vor adora! Are un design rafinat, cu părți transparente care cu siguranță vor încuraja creativitatea. Copiii dvs. vor putea experimenta construirea ei înșiși, deoarece există nouă piese mari deja asamblate pe șasiul său, așteptând doar să le montați în mod corespunzător. Isotta are un mecanism intern cu pistoane angrenate care sunt fascinante odată ce sunt descoperite de copii sau adulți deopotrivă; verificați schimbarea vitezelor în timp ce urmăriți cum funcționează diferențialele în timp real. Perfectă pentru copiii minuțioși, fascinați de mecanică.

 

Vezi oferta de Black Friday

Peg Brite 3-8 ani

Vezi oferta de Black Friday

peg 1

Peg Brite este o jucărie luminoasă pentru copii cu un design original. Ecranul plat și marginile rotunjite o fac foarte elegantă, în timp ce capacitatea de a crea imagini cu ajutorul cuișoarelor le permite să aibă o creativitate nelimitată atunci când se joacă cu acest dispozitiv distractiv! De asemenea, este echipat cu 12 rame de imagine de probă din care își pot alege propriile creații sau pot spune povești. Un joc excelent pentru frați 🤗.

Vezi oferta de Black Friday

Tecno 4-9 ani

Vezi oferta de Black Friday

tecno 49 1

Trusa de transport Tecno este instrumentul perfect pentru orice copil căruia îi place să se joace cu uneltele părinților. Are toate acele elemente obișnuite, cum ar fi șuruburi, piulițe și șuruburi, precum și diverse piese care îl vor ajuta pe cel mic să învețe abilitățile mecanice de bază în timp ce se distrează!

Vezi oferta de Black Friday

 

Rami Travel 4-8 ani

Vezi oferta de Black Friday

rami travel

Versiunea de călătorie a lui Rami este o modalitate excelentă de a rămâne în formă în timp ce sunteți în mișcare. Are multe funcții și scopuri, la fel ca fratele său mai mare, dar acesta va dezvolta abilitățile de dexteritate manuală! Jocul ideal pentru acasă, mers cu mașina/tren/avion sau stat la medic. Este varianta mai complicată a tetrisului de pe vremea noastră. Și da, și eu îl joc 😬.

Vezi oferta de Black Friday

Migoga Marble Bio 4-10 ani

Vezi oferta de Black Friday

marble 1

Migoga Marble Run este o jucărie care formează o pistă pentru bile. Există 49 de piese pentru a compune structuri solide, iar fiecare structură poate fi diferită de ceea care a precedat-o. Migoga Marble Run este o jucărie pentru persoanele creative și logice. Poti construi pante în toate culorile curcubeului pentru a crea modele care îți vor stimula creativitatea! Puteți, de asemenea, să combinați mai multe bile de mai multe culori într-o singură cursă de bile sau să urmăriți cum își urmează propriile trasee, învățând și despre gravitație… dezvoltând pe parcurs abilități de gândire critică.

Vezi oferta de Black Friday

Ocean Migoga 5-12 ani

Vezi oferta de Black Friday

ocean

Bilele colorate decolează în același timp, dar urmează trasee diferite, prin „curenții oceanici și apele adânci”. Pe această pistă, ele navighează prin vârtejuri pentru a-și găsi drumul printr-un peisaj complex. Există o mulțime de piese pentru ca tu să îți construiești propriile tale piste, precum și pe cele prezentate în aceste ilustrații – fără să existe două creații la fel! Creativitatea este esențială atunci când le construiești, deoarece intră în joc și raționamentul.

Vezi oferta de Black Friday

Grand Prix 8-99 ani

Vezi oferta de Black Friday

grand prix 1

16 Grand Prix-uri provocatoare în care să concurezi, cu pinurile devenind mașini de Formula 1. Tabla de joc perforată găzduiește circuite în carouri care simulează accelerația și decelerația pentru fiecare vehicul! Trebuie să alergi prin viraje cu viteză maximă fără să te izbești de alți concurenți sau de obstacole. Totul constă în alegerea unui timp adecvat între a accelera rapid la ieșirea din viraje (pentru că nu știi niciodată cine vine din spate!), a încetini înainte de curbe, unde ieșirea de pe șosea poate provoca pierderi de energie cinetică. O jucărie super pentru a petrece timpul în doi, ideala pentru frați sau timpul petrecut cu unul dintre părinți. Descarca circuitele!

Vezi oferta de Black Firday

Vouă care vă fac cu ochiul?

Viața e o bucurie! (Și o continuă joacă)

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: