Un soț care te iubește, îți ia apărarea

de | aug. 29, 2021 | Viata cu copii

‘Iarta-ma că îți scriu. Pui des poze și lucruri despre cât de frumoasă este relația ta cu soțul tău, dar când ești atacată, nu am văzut o dată să te apere, așa cum văd în alte părți. Păi când un soț iubește și își vede soția agresată, sare să îi ia apărarea. Ce fel de bărbat e?’
Nu știu dacă e ceva în aer, dar e al doilea mesaj primit în ultimele zile când lumea mă întreabă ceva de soț. Primul a fost dacă ne certăm, că părem ireali.
Multe mi-ați spune să nu îmi bat capul să răspund. Eu vă spun că dacă răspund nu e bine și dacă o las în aer iar nu e bine.
Așa cum bine știți, Alex se ocupă de la începutul blogului de tot ce ține de partea tehnică din spatele acestuia, adică design site, mentenanță, filmare și editare video și când are chef scrie câte un articol din postura de tată.
În rest, de blog doar eu mă ocup. Alex nu citește mesajele voastre (doar ce îi mai povestesc eu sau mesaje clare de la voi către el), nu răspunde în locul meu și nu răspunde la nici un fel de atacuri la adresa mea.
De ce?
În primul rând  pentru că știe că sunt suficient de puternică și că pot să țin față oricui, oricând. Oricât de atacată am fost, în mesaje, pe blog, în privat sau de către terțe părți pe paginilor lor, niciodată nu am băgat capul în nisip, ci am răspuns clar. Pe unele chiar le-am șocat (așa am auzit) cu atitudinea asta, pentru că se așteptau să mă poată ‘bârfi’ sau acuza liniștite, public, fără să răspund. Pe mine mama m-a învățat să răspund politicos chiar și atacurilor. Așa că o fac elegant, fără atacuri personale și mai ales fără să jignesc.
În al doilea rând pentru că soțul meu este un domn și niciodată nu ar ataca o femeie. La orice ‘niciodată’ există și o excepție, așa cum e și la el, când o femeie a reușit să îl scoată din minți, în niște ani, cu mesaje deplasate (dar chiar și acolo, nu a trecut limita bunului simț) și atunci i-a dat un mesaj clar, de distanțare.
Personal, mi se pare josnic ca un bărbat să intervină în discuția a două femei (oricât de aprinsă este) și să lovească și el. Ce spune asta despre el?
Sunt mai de modă veche, când bărbații erau cavaleri și nu ripostau în fața unei doamne. Fix așa este și soțul meu. Tocmai pentru că mă iubește, nu uită să respecte orice femeie din jurul său. Și nu l-aș vrea altfel!
Să te apere sau nu soțul? Cum ai prefera?
Viața e o bucurie!
Ana Maria

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole