Unde am fugit pentru un weekend romantic cu soțul

septembrie 4, 2021

iconita

Ana Maria Ivan

P 20210903 182637 01
E sărbătoare mare când reușesc să fug cu soțul, două nopți doar noi doi. Știu că nu la fel simte toată lumea și sunt multe cupluri care nu au plecat niciodată singure de când au devenit părinți, dar noi facem parte din categoria ‘avem nevoie și de noi pentru a fi fericiți’. (Hai pe Instagram să ne urmăriți pas cu pas aventura AICI).
Așa că da, fugim de câte ori putem (asta înseamnă, dacă suntem norocoși ca anul acesta de 3 ori).
În martie am plecat o noapte la un hotel din București. În iulie am plecat 2 nopți la Vama Veche și de ieri suntem la Bran, la o locație nouă pe care am încercat-o, Zara Chalet, la 300 metri de Castelul Bran.
Soțul a găsit locația și odată ajunși aici am înțeles de ce i-a plăcut mult. Pensiunea este amenajată cu mult bun gust, sigur au folosit un designer de interior, căci toate sunt în aceași temă și de văd detaliile atât de faine.
Camera arăta grozav și vă spun că am dormit foarte bine în patul foarte comod.
O singură problemă am avut cu frigul din ea, dar lucrul acesta s-a rezolvat până să adormim. Știu, nu toată lumea e la fel de friguroasă, dar nu sunt obișnuinta să dorm la 18 grade.
Micul dejun de dimineață a fost delicios și sincer nu știam ce să aleg din paleta diversă. Cred că singurul lucru de care aș mai fi simțit nevoia erau niște fructe.
Nu au varianta de bufet, ceea ce pentru mine este grozav, ci de platou special pentru câte persoane sunt la masă, ai cafea, ceai, apă și poți comanda otice tip de omletă.
Nu există însă restaurant pentru prânz și cină, dar fiind fix în centru, acest lucru nu deranjează.
În zona de relaxare ai variante de a te odihni, de la canapele care te îmbie la leneveală, la spații intime de discuții. Există și un spa unde poți programa ora de jacuzzi, saună sau masaj (deși partea cu masajul nu o aveau disponibilă fix acum când voiam eu unul).
De ce am venit la Bran?
E relativ ușor de ajuns (noi am făcut 3 ore, deși în mod normal faci 2 ore), ai lucruri de văzut (castel Bran, complexul Vila Bran, la care am spus că musai ne întoarcem cu copiii curând), trasee montane (nu am făcut vreunul zilele acestea dar sunt multe pentru toate categoriile de plimbăreți), mâncare bună, Râșnov și al său DinoPark aproape, aer curat.
Unde ați fugi cu soțul pentru o seară? Idei pentru următoarele sejururi de doi? 🙂
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: