Va omorati singuri copiii!

de | aug. 15, 2018 | Călătoriile noastre

Nu ca sunt furioasa dar sunt mega furioasa!
Mereu sunt intelegatoare si simpatica si incerc sa NU judec pe nimeni.
Am scris acum ceva vreme un articol despre cum bancheta din masina NU este locul de joaca al copiilor.

Apai mamica din poza ‘sigur’ a citit articolul si a spus ‘no, daca nu e in spate, hai ca il iau in fata langa mine, in brate, fara centura si cu capul pe geam in ditamai aglomeratia’!

Marti ma intorceam acasa din oras. Aglomeratie mare, lumea se depasea cum putea. Soferul intrase de pe o strada laterala la milimetru in fata altei masini. Cand ma uit copilul era agatat de geam. (Poza e facuta de mine). Ma uitam si nu imi venea sa cred!
As fi vrut sa ii opresc sa le zic ceva, dar nu i-am ajuns si eram cu copiii in masina (pe bancheta din spate, in centuri in scaunele lor).

Mai oameni buni cum sa scriu sa inteleaga toata lumea? COPIII MERG DOAR pe bancheta din spate IN SCAUNE CONFORM VARSTEI LOR!
Nu va omorati copiii! Dati-le o sansa!

Fiecare face ce vrea dar ‘te omor cu mana mea’ este fix cu a-l pune in fata in brate la tine cand pleci cu masina. Nici o diferenta!
Siguranta copilului ar trebui sa primeze pentru orice parinte. Nu exista exceptii! Si NU exista ‘mie nu mi se intampla’!

Multa grija si iubire!

Dacă vreți să îmi urmăriți aventurile în video și poze, vă invit și pe contul de Instagram Zanana Oficial sau pe TikTok pe ZananaOficial.

Dacă vreți să îmi urmăriți podcasturile/interviurile/rețetele video va invit pe canalul de Youtube Zanana sau pe Spotify ascultand @Povestea de seara sau @Fii bine cu tine.

Dacă vă place ce scriu, un Like și/sau un comentariu la articol este binevenit și apreciat 🙏.

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole