Voi dati nume mașinilor voastre? De la Sandy Bell la…

de | oct. 31, 2018 | Speed'n Mommy

Cand eram mica tatal meu avea un Trabant verde broasca. Era atat de cochet incat mi se parea a fi cea mai frumoasa masina din Univers. Datorita farurilor care mi se pareau a fi doua codite i-am pus numele de Sandy Bell. De cate ori se oprea motorul si trebuia sa o impingem cu totii, strigam in cor la ea ‘Haide Sandy Bell, nu ne lasa’ si cumva ca prin miracol, ea pornea mereu.

Prima mea masina a fost una de serviciu si a fost provizorie: un Megan Sedan break. Abia imi luasem permisul de cateva luni si ma angajasem ca om de vanazari intr-o multinationala unde trebuia sa calatoresc mult.
Doamne, tin minte cand sefa mea de atunci m-a dus la masina sa mi-o predea si m-a intrebat daca vreau sa o conduc cu ea, iar mie imi transpirasera palmele cand am vazut ‘ditamai trenul’ in comparatie cu masinile mici conduse de mine pana atunci.
Si ‘Trenul‘ i-a ramas numele. Totusi a fost o experienta foarte buna. Masina era mare si lunga si am invatat in 6 luni sa o conduc perfect. Nu avea nici un ajutor de parcare, deci va imaginati cat de buna a fost ca ‘profesor’, avand in vedere ca NU am lovit-o niciodata. Si eram plecata cam o saptamana pe luna prin tara. Cel mai greu imi era la Tulcea. Nu drumul in sine, ci orasul. Daca nu ati fost, ei bine va spun ca Tulcea este orasul celor 7 coline, toate stradutele fiind inguste si in panta! Acolo sa vezi porniri din panta si parcari la centimetru….

Dupa 6 luni firma mi-a oferit o masina noua. Mi-am ales-o singura din bugerul alocat si eram super mandra de ea. Mi-am luat o Skoda Octavia (modelul din 2010). Eram atat de incantata de culoare si de toate optiunile pe care le avea. Am numit-o Bella si mi se parea gratioasa ca o femeie.
A fost o masina nemaipomenita si am tinut tare mult la ea. Dupa 4 ani, conform politicii companiei am schimbat-o tot cu o Skoda Octavia (model 2014). Ca si optiuni era mult peste ce avusem, dar si niste cai putere in plus. Motorul se simtea mai puternic si mai bagaret asa ca am numit-o Bestia.
Dupa ce am ramas insarcinata am ramas acasa iar Bestia mea a fost data colegului care m-a inlocuit.

Anul acesta sotul meu mi-a facut cadou o masina de ziua mea. Stia ca imi doresc un SUV micut, bun atat pentru oras dar si pentru cand duc copiii la mama, asa ca a ales pentru mine o Mazda CX3. Imi place tare mult masina, desi cred ca as avea nevoie de un extra spatiu.
An denumit-o simplu MinnieMe, pentru ca are un motor puternic cu care depasesc foarte bine in trafic, este cocheta dar imi da si un sentiment de siguranta.

Cred ca o masina trebuie sa te reprezinte, sa te simti comod in ea, fericit sa o conduci si sa iti ofere senzatia de libertate.

Ce nume aveti masinilor voastre si mai ales de ce?

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole