Politica de livrare

PROGRAM DE LUCRU, LIVRĂRI

Clientul poate plasa o comandă pe site-ul https://zanana.ro/ în orice moment, însă perioada de confirmare şi procesare a comenzii este de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu excepţia sărbătorilor legale. În cazul sărbătorilor legale pot apărea anumite întârzieri, care vor fi menţionate în pagina de produs, dacă este cazul.

Produsele disponibile pe site-ul https://zanana.ro/ pot fi livrate prin intermediul firmei de curierat Cargus, numai pe teritoriul României. Termenul de livrare pentru comanda efectuată este de regulă 1 – 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii, însă pot apărea întârzieri faţă de acest termen de livrare, caz în care ZATARO BOUTIQUE SRL nu îşi asumă nicio răspundere în numele firmei de curierat.

Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului. În acest caz, Altex își asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumpărătorul va intra în proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport și efectuarea plății (dacă aceasta nu a fost în prealabil efectuată) către curier.

În cazul anulării comenzii, niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Share This
%d blogeri au apreciat: