11 lucruri pe care nu le-as face vreodata

noiembrie 11, 2017

iconita

Ana Maria Ivan

IMG 0587

Inspirata de articolul Mirunei, v-am scris care sunt chichitele si ciudateniile mele. Unele bine argumentate, altele ‘superficiale’ cu ar zice unii.

Ce nu as face niciodata in schimb?

11. Nu as sari cu parasuta. Viata e prea scurta de ce sa o scurtez si mai mult? Plus ca mor de frica de inaltimi…

10. Nu as conduce o masina rosie. Desi am multe prietene care conduc astfel de masini si chiar si mie imi place culoarea rosie, rosu la masina este prea mult pentru mine. Parca scrie ‘here I am’. Nu e pentru mine.

9. Nu m-as culca niciodata machiata sau nespalata pe dinti. Nu mi s-a intamplat niciodata si nu as face-o pentru nici un motiv. Tin mult la pielea mea curata si la o respiratie proaspata.

8. Nu m-as tunde scurt. Desi cunosc femei carora le sta tare bine tunse scurt, nu ma vad vreodata cu vreo tunsoare mai scurta de barbie. Pentru mine feminitatea inseamna par lung. (Abia astept sa creasca din nou al meu. In 3 ani cu 2 sarcini mi l-a subtiat prea mult).

7. Nu as putea renunta la ciocolata. Nu imi place sub orice forma, preferata mea fiind cea simpla, dar de calitate. Si ador prajiturile cu creme de ciocolata (ca sa stie lumea cu ce sa vina in vizita).

6. Nu as putea trai dupa gura lumii. La 14 ani i-am spus prima oara mamei ca aceasta viata aleg sa o traiesc pentru mine, iar urmatoarele pentru ei, vecini, prieteni etc. Nu m-a interesat niciodata ce se spune in jurul meu, eu mi-am trait viata dupa cum mi-am dorit eu. Viata e prea scurta ca sa asculti ce spun cei din jur.

5. Nu as face rau voit cuiva. (Aici intra si jignit, vorbit urat). O doamna foarte draguta, intr-o alercatie cu mine, mi-a spus ca sunt ca o doamna de pension. Desi si-a dorit sa fie o jignire, am luat-o ce pe un compliment. Da, recunosc, sunt o doamna de pension. Nu-mi doresc sa fac rau cuiva sau sa jignesc. Daca s-a intamplat, cu siguranta nu a fost pentru ca mi-am dorit asta.

4. Nu as manca burta de la ciorba de burta. Ador zeama asta dar burta nu vreau sa o vad. Asa ca si la restaurant o cer strecurata de burta.

3. Nu as putea trai in trecut. Cred ca trecutului ii sta bine in trecut si trebuie sa aduci in prezent doar ce ai invatat din ce a fost in viata ta. Prezentul este intotdeauna cel mai bun de trait.

2. Nu as putea sa port bijuterii. Nu imi plac. Cerceii, ceasul, verigheta si inelul meu frumos cu care am fost ceruta de sot sunt suficiente. Eleganta sta in lucruri simple, pentru mine cel putin.

1. Nu as putea trai fara copiii si sotul meu. Sunt aerul meu si dependenta mea cea mai frumoasa. Nu-mi pot imagina viata fara ei.

Iubirile mele sunt si vor fi mereu pe primul loc.
Voi ce nu ati putea face vreodata?

Multa grija si iubire!

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: