9 parcuri de aventură din țară unde să ajungeți cu copiii

La final de Iulie este ziua lui Alexandru. Împlinește 6 ani. Eu și tatăl lui ne-am tot gândit ce putem face să o petreacă într-un mod inedit dar așa cum îi place. Probabil în acea săptămână va merge la grădiniță să sărbătorească cu (foștii) colegii așa cum a făcut-o și anul trecut.
IMG 20220628 WA0022

Cei mari sunt fascinați de cățărat 😬

Ziua lui pică într-o zi de Sâmbătă și cum nu vrea petrecere, ne-am gândit să mergem într-un parc de aventură de la noi din țară.
Căutând informații, am găsit niște locuri foarte faine, astfel că le-am pus aici și pentru voi.
🌿Arsenal Park, Orăștie
Arsenalpark.ro
Soțul aici voia să ajungem anul acesta, dar fiind drumul lung și vrând să stăm doar 3 zile, îl sărim anul acesta.
Dar! Mi se pare cel mai complet și pare cel mai frumos de la noi. Aștept impresiile voastre dacă ați ajuns aici.
Are locuri de cazare, restaurant, Aqua Park cu bazin central, bazin de relaxare, bazin pentru copii, bazin de tobogane și Aventura Park în care găsești: traseu de tiroliene, traseu de cățărat cu dificultate progresivă, escaladă cu panou de 35 de metri înălțime, power fun jumps (sistem asistat de cădere controlată din țară, cădere în gol de 30 m), vânătoare de comori (timp de o oră căutați după indicii prin tot Arsenal Park comorile bine ascunse), traseu de biciclete de 12 km de alei principale și 88 hectare de spațiu întins ce poate fi parcurs de adulți și copii, tir cu arcul, instrucție militară (antrenament sportiv), echitație și plimbări cu trăsătura, teren multifuncțional de sport, tir airsoft (într-un spațiu controlat), minigolf, muzeul militar aflat într-o fostă fabrică armament și muniție.
🌿Aventura Parc, Brașov
Parc-aventura.ro
Este locul unde cel mai probabil vom petrece ziua lui Alexandru. Nu are cazare, motiv pentru care ne vom caza în inima Brașovului.
Vrem să încercăm: Marea Tiroliana peste lac cu o lungime de 300 metri și câteva trasee din cele 16 trasee de cățărat de dificultate progresivă, sală de cățărat virtual cu diferite jocuri, off road Mini Land ROVER.
🌿Escalada Park, Gura Humorului
Până ajungem noi, vă las vouă descrierea: 9 trasee cu tiroliene și obstacole (pentru copii începând cu 4 ani) și traseu de mini golf. Au locuri de cazare, dar pe site nu scrie nimic de masă.
🌿Club Aventura, Iași, Sighișoara, Praid, Băile Tușnad
În fiecare parc veți regăsi trasee de cățărări în copaci și, în Salina Praid, trasee pe rocă de sare, de dificultăți diferite, precum trasee de tiroliană.
🌿Paradis Land, Neptun
Paradisland.ro
Un loc de relaxare și aventură la mare unde găsiți 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupă de vârstă, Escape Room unde sunteți pirati pe vaporul extraordinarului Căpitan Barbarossa.
🌿Balu Park, Harghita
Unul dintre cele mai vechi parcuri de aventură din ţară, mândrindu-se cu o tiroliană lungă de 985m din care 350 m peste un lac.
Un loc de poveste cu locuri de cazare și masă unde vă puteți petrece câteva zile de minunate.
Aici se pot organiza în funcție de anotimp: Snowbus (sau autobuz pe zăpadă), părții de schi, patinaj, excursie offroad, paintball, ciclism, excursii, ciubăr japonez, mofetă (puterea vindecătoare a vulcanilor), tragere cu arcul, teren fotbal și tenis.
🌿Extreme Park, Cernica
Foarte aproape de București, este locul unde vă puteți petrece câteva ore în natură.
Aici veți găsi: trasee în copaci, loc de picnic, Tiroliana peste lacul Cernica de 800 de metri.
🌿Parcul Comana cu rezervație naturală
Loc de cazare, două restaurante (dintre care unul grecesc cu mâncare foarte bună), loc de cățărări și tiroliana, biciclete, Gelaterie, rezervație naturală.
IMG 20220521 WA0046

Ultima oară la Edenland 

🌿Edenland, Balotești
Cel mai des aici ne petrecem timpul, indiferent de anotimp.
Au locuri de cazare cu căsuțe individuale ascunse prin pădure, restaurante, gelaterie, clatitarie, zoo cu animale, trasee pentru copii și adulți, parc de joacă, tiroliana, echitație, tras cu arcul și cu tirul, paintball.
Un articol de salvat pentru când nu aveți inspirație pentru activități cu copiii prin țară sau aproape de voi.
Ați văzut vreunul dintre aceste parcuri?
Viața e o bucurie!
Ana Maria
\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: