Am fost o singura data in tabara la 6 ani si dupa acea experienta nu am mai vrut niciodata. Pe scurt era o tabara cu copii de varste diferite, fara parinti, cumva grupele mici lasate in grija celor mari (10-12 ani) tot copii. A fost singura data in viata mea cand am mancat bataie 10 zile cat am stat, de la fetita care trebuia sa aiba grija de mine.
Maria are 5 ani si o luna, Alexandru 3 ani si 7 luni si Achim 10 luni si ne intrebam daca si cum sa plece in tabara.
Acum 2 ani am aflat de o super tabara Copii-Parinti. Tin minte ca atunci cand prietena mea mi-a spus de ea, mi s-a luminat fata si m-am bucurat ca cineva a venit cu acest concept, unde copiii si parinti sunt impreuna, iar in diverse activitati separat.
Lajos Kristof este cel care a adus in tara conceptul de tabara copii-parinti, acum 12 ani cand a organizat prima tabara de acest gen.
De atunci o face anual, avand peste 1000 de participanti fericiti, multi dintre ei revenind an de an.
Tabara educativa Kristopher inseamna iubire, generozitate, natura, aventura, dezvoltare, spiritualitate, evolutie personala.
Tabara are ca unic scop consolidarea relatiei copii-parinti si cum sa invete sa se asculte.
Cine este Lajos?
Are 11 ani de experienta in domeniul educational, cu expertiza in descoperirea si antrenarea copiilor cu abilitati superioare, management educational al institutiilor pentru educatia timpurie a copiilor 0-5 ani, in sisteme alternative educationale: gifted education, Waldorf si Regio Emilia, experienta alternativa britanica si americana, abilitati de aplicare metode si tehnologii avansate in predarea disciplinelor socio-umane.
In cadrul taberei, exista program comun copii- parinti cu activitati si workshopuri de dezvoltare personala, iar dupa programul de odihna, timp de aproape 2 ore parintii pot participa la cursuri de parenting, cat copiii participa la cursuri de supravietuire.
Cine sunt profesorii de anul acesta?
Lajos Kristof, mentor de top.
Johny Paduraru, regizor, actor, ghid turistic international si montan acreditat.
Roxana Nesa, Psihoterapeut.
Ionut Tanase, profesor de informatica.
Carmen Ivasca, profesor la invatamantul primar.
Si subsemnata, in calitate de coach, blogger si mama de 3.
Sunt onorata sa fiu invitata sa tin cursurile pentru parinti, unde voi aborda diferite teme, de la gelozia fratilor si cum le facem fata, la tehnici de negociere cu copiii dar si ce facem cu viata de cuplu dupa aparitia minunilor noastre.
Ce vom face acolo?
Tehnici de supravietuire: orientare cu busola, constructie colibe, bucataria in natura, prim ajutor in natura, relatia dintre om si natura.
Dezvoltare personala prin enrichment: descopera lumea (Lectiile sunt conduse de interesul copiilor). Teatru (psihodrama clasica), euritmie, literatura si filozofie pentru copii.
Evaluare gifted pentru fiecare copil (unde afli ce talent are copilul tau).
Sunt fericita ca nu merg doar ca speaker ci si ca participant, impreuna cu toata familia si sunt convinsa ca va fi o experienta unica si inedita, mai ales ca Alexandru isi va sarbatori ziua pe 23 iulie acolo.
Cine poate participa?
Copiii de la 4 ani pana la 14 ani, insotiti sau nu de parinti. (Sunt copii din anii precedenti, de peste 8 ani care vin fara parinti).
Tabara de anul acesta se desfasoara la Complex Parc Pini Moinesti, judetul Bacau, din data de 22 – 28 iulie.
Costul de persoana ce include 6 nopti cazare, toate mesele si gustarile pe perioada sederii, este de 1860 ron.
Locurile sunt limitate, asa ca va invit sa faceti rezervari din timp.
Mai multe informatii, detalii si inscrieri gasiti pe pagina evenimentului.
Mi-ar placea sa ma vad macar cu cateva dintre cele care ma cititi.
Ce spuneti? Mergem in tabara impreuna?
Multa grija si iubire!