Cand o gasca de bloggeri devin o comunitate

septembrie 23, 2017

iconita

Ana Maria Ivan

img 7061

Cand o gasca de bloggeri devin o comunitate, lucrurile sunt mereu mai simplu  de facut!

Acum 3 luni am pasit pentru prima oara in gasca de bloggeri a fetelor de la Parenting PR. Si Ana si Lavinia m-au primit cu bratele deschise si mi-au raspuns la intrebari ori de cate ori am avut nevoie.

Ieri, fetele au sarbatorit un an de cand au inceput proiectul Scoala de Blogging Digital Parents Talk si tot ieri am avut dovada vie, ca oamenii care traiesc ‘online’ pot deveni si o comunitate offline atunci cand au aceleasi interese si deschiderea de a face bine. Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate de la care am de invatat atat de multe.

Tema intalnirii de ieri a fost tocmai creearea unei comunitati, s-a vorbit despre brand personal si SEO.

La primele doua subiecte le-au avut invitate pe Ioana Chicet-Macoveiciuc, aka Printesa Urbana, care ne-a povestit despre brandul Printesa Urbana si de ce este inregistrata la OSIM, pe Evelina Necula specialist in domeniul marketingului si al comunicarii, care ne-a povestit de platforma online Kinderpedia special creata pentru gradinite si parintii copiilor din gradinite si Diana Ghinda care ne-a povestit despre cum se formeaza o comunitate.

Despre Ioana am aflat ca inca este afectata emotional chiar si dupa 10 ani de blogging, de ‘rabufnirile’ cititorilor (lucru la care sunt convinsa ca multi nu ne gandim atunci cand ii reprosam celui pe care il citim, ca nu a scris dupa asteptarile proprii). Inainte de a fi blogger si eu am ‘cerut socoteala’ celor pe care ii citeam, fara sa ma gandesc la cum s-ar putea simti sau sa incerc sa ma pun in locul lor. Acum inteleg si modul in care vad lucrurile s-au schimbat foarte mult. Ce nu am inteles este cum de unii bloggeri cer socoteala altor bloggeri… Dar asta este alta poveste.

In partea doua a zilei, Lavinia Pavel ne-a povestit despre SEO si de ce este important sa il facem pentru blog.

La final s-a lasat cu tort, zambete, poze, lacrimi de bucurie si o mare comunitate de bloggeri.


Si de data aceasta evenimentul s-a tinut la Conacul Golescu Grant, multumita DGASPC S6. Abia astept sa vad pozele facute de Cristina Nichitus care a surprins toate momentele frumoase.

Am venit acasa incarcata de cadouri de la Bioderma pentru mine si DisneyChannel pentru Maria.

Superba intalnire. La multi ani si multe proiecte frumoase Ana si Lavina, Digital Parents Talk!

Multa grija si iubire!

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: