De ce este important să îți cumperi mașina de la un dealer autorizat și să eviți sursele neverificate?

septembrie 26, 2018

iconita

Ana Maria Ivan

thumb3

Mult timp, un prieten de-al meu și-a cumpărat doar mașini SH din Germania. Acolo le gasea ieftine. Nu era cel mai fericit de alegeri, dar pentru prețul plătit i se părea suficient de bine… până când i-a venit ultima mașină. Mirosea urât interiorul chiar și după ce a dus-o la spălătorie să îi curețe tapițeria. După nici 10.000 de km l-a lăsat ambreiajul. Atunci a decis că varianta de mașina sh din altă țară sau din surse neverificate nu este nici pe departe o alegere potrivită.

Mașina SH tenteaza fiind o investiție mai economică pe care o poți face. Însă, o mașina SH care nu a fost cumpărată de la un vânzător de mașini fiabil, transparent și de încredere poate însemna o pierdere de bani și griji în plus.

Unicitatea SIXT SH (www.sixtsh.ro) este dată de mașinile SH vândute și care beneficiază de transparență completă, o istorie clară și de încredere, pachetul de garanție cel mai cuprinzător (2 ani garanție din bară în bară, în limita a 30.000 km) și cel mai bun raport calitate – preț.

Eu prefer însă mașinile noi, schimbate la câțiva ani. Ador mirosul de proaspăt pe care îl are o mașină nouă ieșită din fabrică.

De fiecare dată, de câte ori am schimbat mașina, am ales să merg într-un showroom mare, cum este Opel Union Motors.

După părerea mea, consultantul cu ajutorul căruia îți cumperi mașina devine cel mai bun prieten al tău pentru că el îți va fi alături până când îți vei cumpăra următoarea mașină. A cumpăra o mașină fără a-i face un test drive este ca și cum v-ați mărita fără să mergeți la prima întâlnire, de aceea folosiți acest checklist creat împreună cu Adina de la Union Motors înainte de a lua marea decizie.

Mai multe detalii despre achizitionarea mașinii găsiți în materialul pe care l-am creat în seria Speed’N Mommy. Aflați exact de ce aveți nevoie de checklist și cum trebuie să abordați idea achiziționării unei mașini noi. La urma urmei avem un cuvânt greu de spus ca femei în această problemă, nu? De ce să nu fim și informate.

__________________________

UNION MOTORS: Sos. Bucuresti-Ploiesti 145 – 021 9405

Adina – 0732 800 000

https://www.opel-unionmotors.ro/

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: