Dialogul surzilor in cuplu

august 13, 2017

iconita

Ana Maria Ivan

dialogul surzilor min

Cand treci prin 2 sarcini in mai putin de 2 ani, cum a fost la noi, este posibil pentru o perioada sa se instaureze ‘dialogul surzilor’.Cum? Nu stiti ce e ala? Pai va spun eu. Atunci cand tu spui ca e soare afara iar sotul spune ia uite nu e nici un nor pe cer… Tu spui ca vrei zmeura iar el aduce de la piata mure (ca doar seamana).Tu vrei liniste si el incepe curatenia in cutia cu scule.

Da, de multe ori intr-o relatie ai impresia ca vorbesti singur si ca nu esti ascultat de partner. Ai impresia ca doar tu ai dreptate si nu intelegi de ce cel de langa tine nu rezoneaza cu ideea ta. In 2 sarcini am avut impresia de multe ori ca a disparut ‘gandirea la fel’ pe care ne-o cantam in primele luni, comunicarea din ochi (acum doar ne-am scoate un pic ochii) si discutiile atat de usoare (acum eu vorbesc germana iar el chineza).

Partea buna este ca atunci cand exista iubire nu renunti usor la primul sau la al o sutelea hop! Pe noi ne-au revigorat clipele in care am reusit sa fim singuri, momentele in care au reusit sa fugim inbratisati, discutiile pe care nu le lasam neterminate in cearta. Un sfat pe care l-am primit de mica era sa nu te culci niciodata certata cu sotul. Noaptea nu este intotdeauna un sfetnic bun, ci lasa sa mocneasca nervi si frustrari. Asa ca, niciodata nu dormim certati. Pana nu ne impacam nu doarme nimeni, chiar daca picam de somn. Tine de noi, nu-i asa?

Grav este cand apare acest dialog al surzilor fara nici un motiv, doar de dragul de a te certa. Atunci se creaza cele mai mari frustrari de care este greu sa scapi. Nu lasati certurile sa va conduca relatia. O cearta din cand in cand e normala, o continua cearta nu!

Nu lasati ca relatia sa se erodeze si sa ajungeti aici. Spuneti-va vorbe frumoase, iesiti doar voi doi, faceti-va surprize, fiti acolo unul pentru altul. Iar la sfarsit iubiti-va mult!

Multa grija si iubire!

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: