Nu va mai purtati cu bona de parca e sclava voastra!  

de | oct. 3, 2018 | Viata cu copii

Nu stiu cum e sa ai bona pentru ca nu am ales varianta bona pentru familia noastra. Pur si simplu nu ma inteleg cu ideea de a lasa copiii cu altcineva in afara de mama sau la mama.
In schimb vad in parcurile pline de bone de tot felul: nationalitati diferite, mai in varsta sau mai tinere.

Am vazut multe mame ce ies afara impreuna cu bonele si copiii.
Mamele si bonele stau la cel putin 2 metri unele de celelalte. De cate ori am vazut asta am vrut sa merg sa le intreb de ce aceasta distanta?

O lasi cu copilul dar o tii departe de tine?

Daca merg la restaurant cele mai multe bone stau la alta masa (unele cu copiii, altele singure).
Nu pricep: iti lasi copiii pe mana ei dar nu e demna sa stea langa tine?

Eu o am pe dna. Ildi de fix 2 ani si inainte am avut-o pe dna. Ana aproximativ 2 ani care au grija de curatenia casei o data pe saptamana.
Doua doamne minunate. Amandoua au mai stat ocazional cate 10 minute cu copiii sa fac un dus. Maria si Alexandru o plac tare mult pe Ildi si o imbratiseaza de cate ori intra in casa.
Ildi mananca cu mine la masa si nu exista lucru pe care eu sa il iau in casa pentru mine si sa nu il ofer si dansei. Nu uit cand este ziua dansei, Craciunul sau Pastele iar anul acesta am sarbatorit-o si cand a facut 3 ani de cand vine la noi si i-am multumit. Ildi e parte din familia noastra si nu as putea sa o vad altfel.

Nu am inteles niciodata de ce unele persoane se comporta cu oamenii pe care ii au sa ii ajute de parca le sunt sclavi: nu ii baga in seama, le vorbesc de sus, stau la mese separate si mereu merg pe strada la 2 metri de ele.

Era sclaviei s-a terminat de mult!
Oamenii sunt oameni indiferent de ce lucreaza si cu atat mai mult ar trebui apreciati pentru munca pe care o depun in casa voastra sau cu copiii vostri! Nu inseamna ca daca il platesti pe omul acela, e si sclavul tau. Merita respect si admiratie pentru toata munca depusa.

Cum ar fi ca angajatorul tau sa se poarte la fel cu tine? Si el te plateste.

Fiti oameni cu cei care va ajuta pentru ca de la voi vor invata si copiii vostri sa fie oameni cu cei din jur!

Multa grija si iubire!

roz picioare@05x
zanana
viata e o bucurie

Ținute realizate de idyllicstore.com

Foto surprinse de Alina Dobrovolschi

Ultimele articole