Înainte de congelator
După congelator
Înainte de congelator
După congelator
După ce scoateți aluatul îl întindeți subțire și adăugați o lingură din crema de brânză și o întindeți și pe aceasta bine.
Împăturiți aluatul și îl faceți pachețel, apoi iar îl întindeți bine și iar întindeți pe el o lingură de cremă de brânză și foarte puțină mozzarella.
Primul pachețel
Apoi iar întindeți
Întins ușor
Pentru al doilea rând
Iar faceți pachețel și de data asta îl împăturiți în folie și iar introduceți la congelator pentru încă 30 de minute.
Când îl scoateți întindeți aluatul cu grijă, mai gros (de 5-7cm grosime) și tăiați în felii.
L-am tăiat mai groase și mai subțiri să văd care îmi plac mai mult. Preferatele mele au fost cele subțiri
Deasupra puneți ce vă place. Eu am lăsat simple dar și cu mozzarella.
Cum se vede și brânzica prin Sărățea