Te sicaneaza, te loveste si la sfarsit fuge…

ianuarie 22, 2021

iconita

Ana Maria Ivan

C360 2021 01 22 19 43 50 432

Stau si ma intreb de ieri de la pranz, de cand un domn a decis (da, a decis) sa intre cu masina in masina mea, ce o fi in mintea oamenilor care conduc asa?

In jurul orei 12 treceam ascultand muzica, pe langa piata Domenii, din sectorul 1.
Langa refugiul de tramvai, un domn a intors pe interzis, el neavand spatiu sa treaca in fata mea, eu pe banda mea mergand linistita.
In intersectie am observat ca mergea pe banda 1 lipit de mine. Aveam 20 la ora si am zis ca se grabeste sa il las sa treaca. Doar ca domnul a intors masina brusc in fata mea, oprind total, iar eu l-am lovit in portiera lui din spate.
Recunosc ca am fost luata prin surprindere, neintelegand cum a putut opri asa. Am reusit sa ii fac o poza la masina, domnul dandu-se jos doar pentru a imi poza masina, timp de 2 secunde si apoi a plecat in tromba.
M-am panicat. Imi tremurau genunchii si nu stiam ce sa fac. M-am gasit blocata in mijlocul intersectiei, fara sa imi aduc aminte numarul de urgente 112. Cand am reusit sa sun la politie, am izbucnit in plans. Pur si simplu, nu imi venea sa cred ca traiesc asa ceva. Doamna de la telefon m-a ajutat sa ma calmez si m-a transferat catre un politist care mi-a zis sa merg la accidente usoare, nefiind victime.
O ora mai tarziu dadeam declaratii in biroul de accidente usoare. Masina este stearsa ca si a domnului respectiv, nimic grav. Se putea face o amiabila cu mare usurinta.

20210122 194107 01

Masina mea

20210122 194140 01

Am plecat spre biroul de accidentari usoare in partea celelata a Bucurestiului. In timp ce dadeam declaratii a venit si domnul (barbat la 40 si ceva de ani…a i zice ca are ceva minte) care a spus ca este nevinovat si ca vinovata sunt eu. (El facand stanga de pe banda 1, taindu-mi fata si oprind!!)
Am dat declaratii amandoi pe rand, apoi a urmat o confruntare (conform legii) si politia a decis ca vinovat este domnul care a facut incorect stanga, incalcand legea si facand stanga de pe banda 1.
A trebuit sa asteptam in hol amandoi actele, timp in care domnul mi-a dorit ‘diverse’, incheind cu o pledoarie de injuraturi, moment in care am intrat inapoi in biroul politistilor.

20210122 194210 01

Masina ca masina, se face. Eu, ma bucur ca sunt bine si nu mi s-a intamplat nimic grav.
Dar!!! Cum facem cu astfel de oameni care cred ca pot face orice isi doresc pe sosele?
Mai tineti minte accidentul de acum cativa ani de la fantana Miorita cu un domn cu o masina mare care a tras brusc de volan de a facut o masina mica sa se rastoarne? Asa a procedat si acest domn.
Ce fel de educatie sa primesti sa poti sa accidentezi intentionat un om si sa si fugi dupa, fara nici o remuscare?

Ma bucur ca nu am avut copiii cu mine, pentru ca sigur s-ar fi speriat.
Realizez inca o data, ca degeaba mergi incet pe banda ta, daca vine peste tine un astfel de om.
Accidente din greseala se intampla.
Accidente cu intentie, NU ar trebui sa se intample!

Daca vi se intampla, actionati si niciodata sa nu incercat sa va intelegeti cu un agresor! Mergeti la politie pentru ca legea este pentru toata lumea!

Multa grija si iubire!

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: