8 lucruri pe care le-am învățat în 8 ani de căsătorie

Azi sărbătoresc 8 ani de fericire de când sunt soția celui mai minunat bărbat din lume. Nu e perfect, dar e perfectul meu! Și asta este suficient pentru mine.

Când eram mică mama m-a întrebat ce aleg în viață ‘sa iubesc sau să fiu iubită’. Cu mintea de copil nu știam pe atunci că le poți face avea pe amândouă, așa că am răspuns ‘să fiu iubită’.

Ceea ce nu e rău, dar avem doar o viață să iubim și să iubești cu tot sufletul tău și cu toată ființa ta este cel mai frumos sentiment. Și îl iubesc mult pe omul acesta fără vreun motiv anume, doar pentru că este așa cum este.

FB IMG 1654801847391 01

Cu o zi înainte de căsătorie

Recunoaștem cu emoție și bucurie că suntem norocoși. Printre puținii norocoși care au ajuns să se cunoască, să se îndrăgostească și să o tot țină așa.

Iubirea se schimbă în timp și îndrăgosteala poate să mai existe atunci când doi oameni țin cu dinții de acel sentiment și învață cum să se recucerească, mereu și mereu.

FB IMG 1654843509900 01

Când am spus da am fost doar noi doi și cei doi martori (fotograful și verzișoara lui Alex)

Ce am învățat în 8 ani de căsătorie?

❤️Că pot iubi și că pot fi iubită. De același și cu același bărbat (asta ca să fac o glumă când oamenii spun că nu se poate!) Că dragostea nu trece când ambii parteneri nu o lasă să treacă.

❤️Că există fidelitate și că nu toți bărbații înșeală atunci când dau de greu. Și 3 sarcini, 3 copii mici, stau mărturie la asta.

❤️Că viața este atât de frumoasă lângă omul potrivit.

❤️Că ne putem certa frumos. Că ne putem iubi și după o furtună. Că se poate să nu fim pe aceeași lungime de undă și să acceptăm asta.

❤️Cât de importantă este comunicarea și modul în care ne străduim să vorbim aceeași limbă, lucru deloc ușor atunci când ești obosit/frustrat/nedormit/.

❤️Cât contează compatibilitatea și să privești în aceeași direcție.

❤️Că greul e mai ușor de dus de mână cu cineva.

❤️Că ‘te iubesc’ nu sunt doar două cuvinte, ci o mare dragoste între ele.

❤️Că se poate și când pare imposibil.

FB IMG 1654843541899 01

Simpli în fața lui Dumnezeu, fix așa cum suntem. La ‘nunta’ noastră am fost 7 cu toții 😬și a fost cea mai frumoasă petrecere de căsătorie

Acum 8 ani spuneam ‘Da’ și de atunci o tot fac cu inima plină și cu 3 copii de mână.

P 20220416 175411 01

8 ani mai târziu abia încăpem într-o poză 😬

❤️🎉❤️La mulți ani, iubitul meu! Să ne fie viața fix cum a fost și până acum! Dumnezeu să ne țină în paza Sa!

Viața e o bucurie!

Ana Maria

\

Shop

\

Lasă-te inspirată

Descoperă mai multe…

Share This

Share This

Share this post with your friends!

%d blogeri au apreciat: