Cred că cei mai mulți dintre noi știm faptul că apa alcalina este mult mai sănătoasă decât apa normală.
Și eu o știam de aproape 5 ani! 5 ani mi-a luat să și pun în aplicare.
Corpul uman este la naștere compus din 75% apă. La maturite, femeile ajung să fie doar 55% iar bărbații 60% apă. Organele noastre sunt aproximativ din 65%-85% apă. Suntem apă.
Știați că?
Ce este apa alcalină?
‘In categoria apelor alcaline sunt încadrate cele care au un ph mai mare de 7 (sub 7 discutăm de aciditate, peste 7 de mediu bazic sau alcalin) . Dar pe lângă acest nivel crescut al PH-ului, apele alcaline conțin și alte elemente ce pot fi benefice: calciu, siliciu, magneziu.
Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind astfel funcționarea corectă a organismului, putând fi implicată într-o serie de procese: eliminarea reziduurilor, buna funcționare a sistemului digestiv, neutralizare, asigurarea nivelului optim de fluide și implicit al unui nivel corespunzător de hidratare.’
Cu alte cuvinte e bine să știm că
apa alcalina sprijină funcționarea corectă a organismului prin hidratarea corespunzătoare. Deși nu sunt studii concludente (foarte multe încă se află în desfășurare) există studii care dovedesc că un organism cu un ph acid este mult mai predispus bolilor de orice fel (discutați mai multe cu medicul de familie sau un specialist despre aceste lucruri).
Pentru mine a fost un trigger, când anul trecut mama mea a făcut covid, în noiembrie. Atunci mi-a spus că îi era sete continuu și că simțea că oricâtă apă bea nu se hidratează. ‘Ma simt ca o stafidă’, mi-a spus.
Pe lângă tratamentul primit de la medic, a primit și recomandarea puternică de a trece pe
apă alcalină (foarte mulți medici au trceut pe apă alcalină în această perioadă).
Mama a început imediat să bea apă alcalină și mi-a spus că abia după primul pahar a simțit că nu îi mai este sete. A trebuit să aud asta de la mama, că sa trecem cu toți pe această apă atât de bună.
Sunt toate apele la fel?
Nu! Exista diferite tipuri de apa alcalină, cu ph-uri diferite.
Am încercat 5 tipuri de apă alcalină din noiembrie până acum. Le-am schimbat pentru că nu îmi plăcea gustul, fiind ușor amare sau sărate. Până când am găsit varianta de a îmi face apă alcalină acasă, după propriul gust.
Încă de când am trecut la apa alcalină, o bună prietenă, medic, mi-a recomandat
sărurile de la Coral pentru a mi-o pregăti singură acasă. Am refuzat să le încerc, pentru simplu motiv că făcea parte dintr-o firmă de gen MLM. Pentru cine mă cunoaște știe că eu nu cred în treaba cu îmbogățirea sau succes fulminant peste noapte a acestor tipuri de afacere. Și pentru că nu credeam în ele, am refuzat și produsul. Acum 3 luni, când am mers la ea în vizită am băut cea mai bună apă din lume. Mi-a adus aminte de apa din fântâna din curtea bunicii mele pe care o beam în copilărie. O apă curată, dulce și proaspătă. Am întrebat-o ce apa este și am mustăcit când mi-a arătat cum și-o face singură.
Mi-am zis să trec peste prejudecățile mele și am citit mai multe de ce această apă este atât de bună și dincolo de gust, cu multiple beneficii are asupra organismului.
Coral-Mine® este un complex de minerale naturale, pentru creșterea tonusului vital și a energiei organismului prin modificarea chimismului apei intracelulare. Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăți benefice, care contribuie la: atingerea unui nivel optim al pH-ului, reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac (perfectă pentru mama care este hipertensiva), profilaxia osteoporozei, artritelor, creșterea elasticității mușchilor, refacerea structurii țesutului osos și cartilaginos, reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv (perfectă pentru problemele Mariei) și îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.
Produsul este fabricat în Japonia și conține:
Schelet de coral marin, calciu, magneziu, Sodiu și potasiu, toate cu proprietăți ce ajută în reglarea întregului organism.
Trebuie să știți că NU are contraindicații și poate fi băută din prima zi de viață.
Plicurile le găsiți AICI. Sunt super ușor de folosit: introduceți un plic la un litru sau un litru și jumătate de apă, și beți după 5 minute.
Când sunt obosita, mă ajută să beau un pahar concentrat, cu un singur plic.
Această varianta este ideală pentru călătorii, mai ales că ne pregătim să plecăm în Grecia. E super simplu având în vedere că sunt de mărimea unui plic mic.
Medicii recomandă să ne începem ziua cu un pahar de apă la temperatura camerei și tot așa să terminăm ziua, iar eu țin la acest ritual de peste 10 ani, doar am schimbat tipul de apă.
Nu vă spun că faceți bani ușor și că puteți sta acasă fără prea mult efort. Și nu pentru asta ar trebui să o încercati.
Sau puteți bea apă alcalină din cele găsite în magazine. Sau vă puteți pune aparate, de care am auzit, nu am încercat.
Ideea de bază este să luați serios în considerare să vă schimbați apă, pentru sănătatea voastră.
Citiți mult pe acest subiect! Încercați minim 3 luni și vedeți cum vă simțiți.
Ce apă beți? V-ați gândit vreodată să o schimbați?
Viața e o bucurie!
Ana Matia
Apreciază:
Apreciază Încarc...